Серветки для скла і дзеркал - купити Догляд за меблями у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Серветки для скла і дзеркал у Харкові


Миття вікон і дзеркал - процес виснажливий, оскільки зробити поверхні ідеально чистими не так просто, як здається. Доводиться не тільки видаляти бруд, жирні відбитки рук, а й розбиратися, як прибрати розводи на склі. Справа в тому, що багато чистячих засобів або мильні розчини залишають на скляних поверхнях некрасиві потьоки або розводи. І навіть якщо у Вас під рукою телескопічна щітка для миття вікон, вона не гарантує ідеального результату.

Цілком логічно, що на ринку з'являються більш сучасні інструменти для миття вікон, які мають певні переваги перед традиційними способами збирання. Один з таких інструментів - серветки для стекол і дзеркал. Вони виробляються зі спеціальних матеріалів, а також додатково мають просочення. Серветка для скла являє собою засіб для екоуборкі, оскільки Вам не знадобиться додатковий засіб для чищення, тільки вода.

Використовувати серветки для скла та дзеркал неймовірно просто. Їх досить намочити, злегка віджати і можна приступати до прибирання. За допомогою даного аксесуара Ви заберете невеликі і середні забруднення. Для прибирання сильно забруднених поверхонь все-таки знадобиться побутова хімія: спреї з нашатирним спиртом або жиророзчинні склади. Однак практика показує, що подібні умови виникають рідко. Часто потрібне саме легке прибирання, коли необхідно протерти скляні і дзеркальні поверхні, прибравши невеликі плями і відбитки пальців. Зробити це за допомогою серветки для дзеркал можна швидко і ефективно. Важливий момент. Вам не потрібно постійно обполіскувати виріб у воді. Достатньо зробити це на початку і в кінці прибирання.

Види серветок для стекол і дзеркал

З яких матеріалів роблять подібні диво-аксесуари, які так широко використовуються в побуті і сфері професійного клінінгу? Найкраще підходить для скла мікрофібра. Її м'які волокна ефективно видаляють забруднення, при цьому не залишають слідів прибирання. Проводять серветки для стекол такі бренди, як Фрекен Бок, дрібниці життя, Vortex, Novax. На перший погляд може здатися, що ціна серветки для стекол без розводів кусається. Однак термін придатності одного аксесуара становить 12-24 місяці, що робить подібне придбання доцільним і виправданим. Якщо говорити про матеріал, то є різні варіанти:

  • Микрофибра. Універсальний і практичний матеріал, який підходить для будь-яких скляних і дзеркальних поверхонь. Серветки з мікрофібри відмінно видаляють забруднення, не залишають розводів, з їх допомогою можна протирати не тільки скло, вікна та двері, а й кришталь, келихи, столові прибори або посуд. Масштабне прибирання приміщення більше не відніме багато часу, якщо під рукою є серветки для скла з мікрофібри. Важливою перевагою матеріалу також є особлива структура, яка «не пилить». Отже, на стеклах і дзеркалах не залишається дрібних текстильних ворсинок.
  • Микрофибра з додаванням бамбукового волокна. Серветки з такого матеріалу додатково мають антисептичні властивості. Крім функції очищення від забруднень серветки видаляє неприємні запахи. Матеріал стійкий до розвитку мікроорганізмів і бактерій, що істотно збільшує термін експлуатації виробу. За допомогою такої серветки добре проводити прибирання в кухні або ванній кімнаті.

Переваги серветок

Спеціалізований текстиль для прибирання дозволяє виконувати рутинні процеси набагато швидше і результативніше. До того ж немає необхідності використовувати засоби для чищення або побутову хімію. Достатньо купити сухі або вологі серветки для стекол і дзеркал, щоб підтримувати ідеальну чистоту приміщення. Продукція повністю гіпоалергенна і безпечна. Вона призначена для прибирання сухим способом або за допомогою води. Звичайні серветки з бавовни не витримують конкуренції мікрофібри. Під впливом води бавовна стає пухкою, швидко вбирає запахи і утворює всередині структури тканини патогенну мікрофлору. Крім того, бавовняні серветки і рушники залишають розводи на склі або дзеркалах, доводиться додатково шукати спосіб видалити сліди прибирання. Якщо купити серветки з мікрофібри, прибирання займе лічені хвилини, а процес порадує своїм результатом. Замовити серветки для стекол і дзеркал оптом чи вроздріб за вигідною ціною Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Якісний і практичний текстиль Фрекен Бок, дрібниці життя, Vortex доступний поштучно або в наборах, що складаються з декількох серветок. Довговічні серветки прослужать Вам довгі місяці, значно скоротивши час і витрати на прибирання приміщення. Безкоштовна доставка по Києву і області, відправка в будь-яку точку країни. Замовляйте серветки для скла прямо зараз!