Скраб для обличчя - купити Засоби для вмивання у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Скраб для обличчя у Харкові


Скраб для обличчя - це кращий засіб для глибокого очищення дерми. Рецепт цього косметичного засобу відомий багато років. Ще в Давньому Римі красуні застосовували скраби, щоб підтримувати красу і молодість шкіри. Головне завдання скрабу - очистити дерму від відмерлих частинок, щоб шкіра краще вбирала корисні компоненти кремів і сироваток.

Скраб для обличчя це емульсія, гель або крем, до складу якого входять абразивні частинки різної величини. Найчастіше це подрібнені кісточки абрикоса, волоського горіха, цукор або сіль. Абразиви швидко видаляють з поверхні шкіри бруд, лущення, ороговілі частинки, забезпечуючи вау-ефект відразу після застосування. Подібні особливості скрабу для обличчя роблять його незамінним продуктом для догляду за шкірою. Тож не дивно, що гоммажи і пілінги стали настільки популярні на ринку. Виробництвом косметичних засобів займаються практично всі бренди, що випускають косметику. Тому Ви з легкістю зможете купити скраб для обличчя преміум-сегмента або економ-класу.

Магазин АкваМаркет готовий запропонувати Вам не тільки найбільший в Києві асортимент скрабів, але і максимально доступні ціни на косметику. У нашому арсеналі зібрані тільки якісні, сертифіковані продукти, доставлені безпосередньо від виробників. Лінійки пілінгів Clean Clear, Яка, L'Oreal, Nivea для будь-якого типу шкіри. Купуйте косметику онлайн, залишайтеся вдома, а ми швидко доставимо замовлення в будь-яку точку країни.

Що входить до складу

Ефективність засобу безпосередньо залежить від його складу. Крім обов'язкового активного компонента бренди додають в формулу поживні, доглядають інгредієнти, вітамінно-мінеральні комплекси. Таким чином, скраб для обличчя Нівея, Гарн'єр, Лореаль надає комплексну дію на шкіру. Що повинно бути в складі хорошого пілінгу:

  • Натуральні олії (оливкова, абрикосова, кокосова). Масло пом'якшує шкіру і усуває запальні процеси.
  • Рослинні екстракти. Мають тонізуючу і живильну дію.
  • Глина. Перешкоджає надмірному утворенню шкірного сала, тому показана для жирної шкіри.
  • Всілякі кислоти. Забезпечують більш глибоке очищення шкірних покривів від забруднень і сальних пробок.

Безумовно, можна приготувати скраб для обличчя в домашніх умовах. Однак в даному випадку будуть використані найпростіші компоненти, які не зроблять належної дії. Ефект не буде тривалим і стійким. Краще купувати продукцію від відомих брендів, так як в даному випадку є перевірена формула і збалансований склад. Всі скраби для обличчя проходять обов'язкове тестування і перевірку.

Як часто можна використовувати скраб для обличчя

Регулярне застосування косметики робить позитивний вплив на шкіру. Оскільки в якості активного компонента тут виступають абразивні речовини, можна ретельно очистити дерму від всіляких забруднень. Але це далеко не всі властивості скрабу для обличчя. Продукт виконує такі завдання:

  • Ефективне видалення ороговілих частинок шкіри.
  • Ретельна очистка пір.
  • Вирівнювання шкіри і підвищення тургору.
  • Попередження виникнення різних недосконалостей.
  • Покращення кисневого обміну.
  • Посилення лімфодренажу.
  • Видалення сальних пробок і залишків косметики.

Після застосування шкіра обличчя стає чистою і шовковистою. Однак будь-який пілінг діє агресивно, тому застосовувати його щодня не рекомендується. Чистка обличчя повинна проводитися 2-3 рази в тиждень. Періодичність використання гоммажа підбирається з урахуванням типу шкіри і ступеня її забрудненості. Так, для сухої шкіри скраб застосовують 1 раз в тиждень, цього цілком достатньо. А ось скраб для жирної шкіри використовують 2-3 рази на тиждень, щоб своєчасно очищати дерму від жиру та інших забруднень.

Вибираємо скраб за типом шкіри

Косметичні засоби обов'язково підбираються з урахуванням типу шкіри. Тільки в цьому випадку продукт буде покращувати стан дерми і піклуватися про неї. Вибираючи скраб для обличчя, звертайте увагу на компонентний склад:

  • Засоби з глиною, сіллю і іншими великими абразивними частинками ідеально підходять для жирної шкіри, схильної до появи прищів і інших недосконалостей.
  • Пілінги на основі перлової пудри або фруктових кислот підійдуть власницям сухої шкіри.
  • Скраб від чорних точок містить великі частки, а також абсорбенти, такі як вугілля, саліцилову кислоту, глину.
  • Гоммаж, пілінг, скатка або скраб на основі цукру призначений для чутливої ​​шкіри. Цукор швидко тане, тому не травмує епдерміс.
  • Засоби на основі асептичних компонентів підходять для комплексного догляду за шкірою з висипаннями або акне.
  • Для нормальної шкіри краще підбирати натуральні скраби з абразивними частинками середнього розміру.

Скраб для обличчя: як користуватися

Щоб провести пілінг обличчя в домашніх умовах спочатку потрібно очистити і розігріти шкіру. Вмийтеся теплою водою, змийте макіяж. Нанесіть скраб на вологу шкіру, уникаючи зони навколо очей, вік і губ. Розподіліть продукт рівномірно, а потім легкими круговими рухами пересувайтеся пальцями уздовж масажних ліній. Через 60-90 секунд змийте пілінг, ретельно висушіть обличчя, нанесіть тонік і поживний крем.