Ватні палички - купити Вироби з вати у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ватні палички у Харкові


Поряд зі спонжами ватні палички сьогодні є одним з найбільш затребуваних засобів гігієни. Це зручний аксесуар, що дозволяє виконати різноманітні процедури, починаючи від чищення вух і закінчуючи нанесенням макіяжу. Зовні виріб являє собою пластикову або бамбукову паличку, на кінці якої намотана вата. Універсальність застосування і неймовірний комфорт від використання зробили товар справжнім бестселером. Вушні палички і їх переваги:

  • Абсолютна екологічність. Продукція таких брендів, як Novita, Bella, Lady Cotton проводиться з гіпоалергенних і натуральних матеріалів. Отже, в ході застосування вироби не провокують алергічних реакцій і не мають негативного ефекту навіть на саму чутливу шкіру.
  • Просте використання. Все, що потрібно знати про ватяні палички: застосування їх в побуті зрозуміло кожному.
  • Універсальність використання. Крім безпосередньої процедури чистки вух за допомогою ватних паличок можна виконувати і інші процеси. Їх використовують для нанесення, коригування та видалення макіяжу, нанесення косметичних засобів, медичних препаратів (йоду, зеленки, мазей), обробки ран або порізів, чищення носа і навіть прибирання будинку або чищення салону транспортного засобу.
  • Компактна і ергономічна упаковка. Виробники пропонують купити ватяні палички в пакетах, футлярах, тубах, коробках. Варіантів упаковки та фасування маса, що значно спрощує зберігання та експлуатацію виробів. Крім того, будь-яка упаковка не займає багато місця в ящику столу або на туалетному столику. При необхідності кілька паличок можна брати з собою в поїздку, упакувавши в косметичку.
  • Низька витрата. Оскільки однією-двох паличок досить для проведення ряду процедур або маніпуляцій, навіть сама невелика упаковка буде витрачатися досить довго.
  • Доступна ціна. Незаперечна перевага виробів - низька вартість. А якщо замовити онлайн ватяні палички в економ-упаковці, можна заощадити ще більше.

До достоїнств продукції також можна віднести великий асортимент. Палички випускають в великому різноманітті. Вони виконуються з різних матеріалів, що впливає на вартість. Є вироби з повністю біорозкладаних матеріалів, з паличками різних кольорів і відтінків, намотуванням різного об'єму вати. Окремо варто згадати ватяні палички з обмежувачем. Завдяки спеціальній конструкції області намотування такі вироби абсолютно безпечні для застосування, оскільки немає ризику випадково отримати травму. Часто купують такі ватяні палички для дітей, щоб безпечно і комфортно чистити вушка, носик, область пупка у новонароджених. Але і дорослим подобаються подібні особливості товару.

Як вибрати ватяні палички

Якісні вироби знайти досить просто, якщо знати, на що звертати увагу. Враховуйте, що навіть матеріал стержня багато в чому впливає на комфорт використання гігієнічних засобів. Тому краще віддавати перевагу паличкам зі стрижнем з бамбука, дерева або щільного поліпропіллена. Вони екологічні і міцні, безпечні та зручні. Наконечники кращі з 100% бавовни. Склад матеріалу обов'язково вказується на упаковці. Що стосується обмежувача, то тут все індивідуально. Якщо в ньому є потреба, краще купити палички з обмежувачем. Особливо, якщо товар купується для догляду за малюком.

Насправді купити якісні палички просто - достатньо вибрати відомий і перевірений бренд. У числі лідерів можна назвати Lady Cotton, Novita, Bella, Baby Team, Masmi. Ці торгові марки використовують тільки якісну і екологічну сировину, сучасні технології і герметичні упаковки. Тому вушні палички зручні у використанні, повністю натуральні, без сінетіческіх домішок.

Замовити ватяні палички з обмежувачем або без Ви можете на сайті АкваМаркет прямо зараз. Найбільший вибір гігієнічних засобів від перевірених брендів. Тільки якісні вушні палички з доставкою по Києву та Україні. Ми швидко відправимо товар в будь-яку точку країни, Вам доступні різні способи оплати та можливість замовити вироби онлайн в будь-який час. Магазин АкваМаркет працює цілодобово навіть в умовах локдауна.