Прокладки щоденні - купити Прокладки у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Прокладки щоденні у Харкові


Жіноча гігієна істотно відрізняється від чоловічої. Представницям прекрасної половини людства необхідно використовувати додаткові засоби гігієни, щоб забезпечити собі комфорт в тій чи іншій ситуації. Так, багато дівчат використовують щоденні прокладки, які захищають нижню білизну і одяг. Це тонкі гігієнічні прокладки, які не видно під одягом. Топові виробники Белла, Діскріт, Олвейс випускають прокладки щоденні в індивідуальній упаковці, щоб їх зручно було носити в сумочці.

Навіщо потрібні щоденні прокладки? Вони використовуються для додаткового захисту від природних виділень, які з'являються до і після місячних, під час овуляції. Прокладка щоденна перешкоджає попаданню виділень на білизну або одяг, тому дівчина відчуває комфорт, свіжість і впевненість в будь-якій ситуації. Вироби відрізняються еластичністю, мають високі абсорбуючі властивості, можуть блокувати запахи. Деякі щоденні прокладки Котекс володіють додатковим всмоктуючим шаром, тому можуть використовуватися в останні дні менструації, коли виділення вже недостатньо рясні для застосування звичайної прокладки або тампона.

Щоденні прокладки і гігієнічні прокладки. У чому відмінності

Конструктивно вироби схожі один на одного і виробляються з ідентичних матеріалів. Ультратонка щоденна прокладка складається з декількох шарів, виконує схожі функції. Різниця полягає в цільовому призначенні. Щоденні прокладки розраховані на застосування до і після менструації, оскільки ємність, розміри і товщина не дозволяють виробу увібрати велику кількість виділень.

Види щоденних прокладок

Класифікують вироби за різними критеріями. Є щоденні прокладки для трусиків різної форми (сліпи, танга, стрінги), прокладки з ароматизацією і без. Також поділяють засоби гігієни на кілька груп залежно від розмірів і всмоктуючої здатності. Прокладки бувають:

  • Ультратонкі. Підходять для незначних виділень.
  • Звичайні. Вбирають більше вологи, ніж ультратонкі. Тому можуть застосовуватися в періоди більш рясних виділень.
  • Великі. Володіють найбільшою вбираючою здатністю. Застосовуються в останні дні менструації або в післяпологовий період.

З чого зроблені щоденні прокладки

Провідні виробники жіночих засобів гігієни постійно вдосконалюють виробничий процес, а також компонентний склад продукції. Сьогодні прокладки Белла, Діскріт, Олвейс виробляються з натуральних біорозкладних матеріалів без використання хлору або агресивних відбілювачів. Особливості дії щоденної прокладки найкраще розкриє її конструкція. Як правило, щоденні складаються з таких шарів:

  • Верхній. Виготовляється з натурального гіпоалергенного матеріалу, приємного до тіла.
  • Розподільний прошарок. Пористий матеріал з деревного або синтетичного волокна.
  • Абсорбуючий прошарок. Тут виробники комбінують целюлозу і суперабсорбенти, щоб прошарок перетворював рідину в гелеобразну масу.
  • Клейкий шар. Для його створення застосовують різні полімери і синтетичні смоли.
  • Підкладка. Виконана з волокнистого матеріалу або поліетилену.

Лібресс, Котекс, Обі випускають прокладки щоденні з просоченням натуральними екстрактами календули, ромашки, алое. Це не тільки приємний аромат, але і додаткові антисептичні або антибактеріальні властивості гігієнічної продукції.

Правила використання щоденних прокладок

Щоб засоби гігієни не провокували дискомфорт, слід дотримуватися кількох простих правил. При покупці обов'язково перевіряйте цілісність упаковки, а також терміни виготовлення і зберігання. Гігієнічні прокладки розраховані на носіння протягом 2-3 годин, після чого виріб обов'язково слід замінити. Не зберігайте прокладки щоденні у ванній кімнаті. Висока вологість вплине на якість засобів гігієни, провокуючи розмноження патогенної мікрофлори. В цьому випадку користь щоденних прокладок буде втрачена повністю. Діставайте вироби з упаковки тільки чистими руками, попередньо вимивши їх з милом.

Які щоденні прокладки вибрати, безумовно, дівчина вирішує сама. Наше завдання - забезпечити широкий асортимент продукції і можливість цілодобового онлайн-замовлення. АкваМаркет відібрав найкращі щоденні прокладки від топових виробників Always, Libresse, Carefree, Eco by Naty. В наявності міні-упаковки і економ-пачки по 80-100 штук. Доставка товару здійснюється в Київ, Харків, Львів, Одесу та інші міста України. Оцініть переваги роботи з сучасним онлайн-майданчиком для покупок, а ми надамо якісний сервіс і кращі товари для інтимної гігієни.