Термобокси - купити Лід для напоїв у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Термобокси у Харкові


Ізотермічний контейнер або термобокс займає сьогодні особливе місце в списку необхідних аксесуарів для комфортного побуту. Вироби, виготовлені з міцного пінополістиролу, зберігають заданий температурний режим всередині ємності. В результаті продукти залишаються гарячими або холодними протягом декількох годин або днів (в залежності від моделі контейнера). Володіючи мінімальною теплопровідністю, термобокси захищають заморожені продукти від відтавання, а гарячі - від охолодження. Тож не дивно, що ізотермічні контейнери стали гідною альтернативою дорогим і менш мобільним рефрижераторам.

Переваги термобоксів:

  • Легка вага.
  • Екологічність. Для виготовлення використовуються тільки безпечні для здоров'я людини матеріали, які не токсичні і не виділяють шкідливих речовин при нагріванні або охолодженні.
  • Стійкість до впливу мікроорганізмів.
  • Доступна вартість.
  • Різноманіття тіпоформ і варіантів.
  • Універсальність застосування. Виробники пропонують купити в Україні термобокс будь-якої форми розмірів, що значно розширює сферу використання продукції.
  • Невибагливість у догляді.
  • Довговічність. При дотриманні рекомендацій по догляду і експлуатації термобокс для льоду прослужить від 2 до 4 років.

Основні сфери застосування

Завдяки високим експлуатаційним якостям і широкої різноманітності видів термобокси набули широкого поширення в різних сферах діяльності людини. Безумовно, їх використовують в сфері громадського харчування і фармацевтичної галузі. Де ще застосовується термобокс із пластику:

  • Медична галузь (транспортування крові, органів і медикаментів)
  • Сільське господарство.
  • Складське господарство.
  • Оптова та роздрібна торгівля.
  • Область вантажоперевезень.
  • Промисловий сектор.

Підходить термобокс для льоду та інших продуктів глибокої заморозки. Якщо правильно упакувати продукцію, відпадає необхідність у використанні рефрижератора. Ізотермічний контейнер збереже товарний вид продукції, і її якість протягом певного періоду часу.

Застосування виробів у медичній галузі гарантує збереження лікарських препаратів, крові, імунобіологічних засобів. Термобокс медичний підтримує герметичність, амортизацію і оптимальний температурний режим всередині.

Не менш популярні аксесуари в сфері громадського харчування і торгівлі. Зараз можна купити в Києві термобокс, що відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам. Полегшені варіанти мають високу мобільність, їх легко носити з порційним товаром. Термобокс для їжі збереже продукти гарячими або холодними в залежності від поставленої мети. Це зручно, якщо необхідно доставити їжу з ресторану, бару чи кафе.

Які види термобоксів можна купити з доставкою

АкваМаркет відібрав широкий асортимент продукції для оптових і роздрібних клієнтів. На полицях нашого інтернет-магазину Ви знайдете термоящики будь-якого розміру і типу. Ми пропонуємо купити термобокс для їжі і продуктів. Моделі з жорстким корпусом, які стануть в нагоді в побуті або в області комерційної діяльності. Особливості таких виробів - відмінна герметичність, підтримка заданої температури протягом тривалого терміну. Це відмінні аксесуари для торгівлі, відпочинку і туризму. Ви можете підібрати довговічний, практичний термобокс з пінопласту за доступною ціною.

Також в наявності ізотермічні сумки для зберігання і транспортування напоїв, продуктів. Відмінні риси моделей - м'які стінки, прошивка з нейлону. Вони зручні для коротких поїздок або транспортування продуктів на роботу, в школу. Контейнери різної місткості для будь-яких цілей.

Завдяки прямим партнерським відносинам з виробниками вартість контейнерів у нас нижча, ніж в інших магазинах Києва. Додайте до цього оперативну доставку по Україні, а також можливість купити термобокс цілодобово, і Ви отримаєте ідеальну формулу вигідної покупки. Більш того, в нашому магазині діють спеціальні ціни для оптових замовників. Вартість боксів знижується в залежності від обсягу замовлення. Більше замовляєте, більше економите.