Форми для льоду - купити Аксесуари для льоду у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Форми для льоду у Харкові


Естетика подачі всіляких напоїв передбачає використання льоду. Його додають не тільки в коктейлі або лимонади, які ми п'ємо влітку. У барах, ресторанах цілий рік використовують лід для напоїв. Це зручно, красиво і ефектно. Завдяки кубикам льоду рідина зберігає оптимальну температуру, а ще красиво виглядає в келиху або фужері.

Приготувати крижані шарики, кубики або прямокутники допоможе якісна форма для льоду, яку можна знайти не тільки на професійній, а й на домашній кухні. Компактні пристосування зручні в експлуатації. Із завданням впорається навіть дитина. Головне - замовити хорошу форму, виготовлену з якісних матеріалів.

Які форми для льоду купити

Здавалося б, які складнощі можуть виникати з вибором подібних аксесуарів. Вироби мало чим відрізняються один від одного, тому можна купити першу ліпшу форму і вирішити задачу. Але все не так просто. Виробники випускають різноманітні аксесуари, що відрізняються за розмірами, матеріалом, формою, властивостям. Кожен варіант має свої особливості, в яких варто розібратися. Давайте розглянемо основні види форм для льоду:

  • Пластикові. Міцна конструкція, яка чітко тримає форму, не згинається. Пластикова форма для льоду може мати різну кількість відсіків для рідини. У наповненому вигляді ємність можна переносити зі столу до морозильної камери. Однак витягувати кубики непросто, оскільки матеріал складно гнеться і витягнути відразу весь лід практично неможливо.
  • Силіконові форми для льоду. Практичні, еластичні, добре гнуться. Відрізняються різноманіттям форм і розмірів. При необхідності можна витягти потрібну кількість льоду, а залишок помістити назад в морозильну камеру. Силіконові форми для льоду виробляються з безпечних матеріалів, які не впливають на смак і аромат замороженої рідини.

Що стосується форм-фактора, то тут покупцям надано практично всеосяжний вибір. Можливо, Вам сподобається класична форма для льоду кубики або півкола. Для веселої вечірки або тематичного заходу можна підібрати оригінальні форми у вигляді рибок, фруктів, черепашок, ягід. Візуально незвичайний лід підкреслить концепцію заходу, приверне увагу гостей і подарує їм гарний настрій. Любителям креативу можна купити форму для льоду у вигляді пігулок, черепів, динозаврів, затонулих кораблів. Подібне оформлення напоїв не залишить байдужим ні дорослих, ні дітей.

Незвичайні способи застосування

Ключовою первагою виробів є їхня універсальність. Форма для льоду кругла підійде для виготовлення всіляких заготовок. Наприклад, в ній можна заморожувати ароматне масло, відвар трав для косметичних процедур. А ще вироби з силікону - це відмінна форма для шоколаду. Приготувати корисні цукерки або оригінальні десерти тепер можна своїми руками. Потрібно лише темперувати шоколад, приготувати начинку (горіхи, сухофрукти, свіжі фрукти) і залити все в осередку. Силіконова форма для шоколаду не вплине на смакоароматичні властивості продукту. Готові цукерки будуть смачними і ароматними.

Де купити за вигідною ціною

Замовити онлайн форми для льоду силіконові і пластикові Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Ми пропонуємо продукцію кращих брендів, яку можна купити з доставкою по демократичній ціні. Завдяки сайту кожен може замовити форми, не обмежуючи себе в кількості придбаної продукції. У нашому магазині навіть брендові ємності обійдуться недорого за рахунок прямих поставок від виробників. Доставка діє по Києву і всій Україні. Замовте товари прямо зараз, щоб якомога швидше оцінити практичність таких корисних придбань. Якісна форма для льоду з контейнером, незвичайні форми у вигляді тварин, фруктів або букв, ємності для приготування великої кількості заготовок - все це і багато іншого Ви знайдете в нашому магазині. Нагадуємо, що при оптових замовленнях діють знижки!