Електрочайник - купити Чайники та термопоти у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Електрочайник у Харкові


Електрочайник давно став одним з головних атрибутів сучасної кухні, поряд зі сковорідками або іншим посудом. Навіть самий звичайний електрочайник з підсвічуванням має масу плюсів. Тож не дивно, що такі пристрої впевнено витісняють з прилавків магазинів звичайні аналоги для газової плити. Переваги електрочайників:

  • Висока швидкість нагрівання води (в середньому 1,5-3 хвилини). Це суттєво економить час.
  • Ємність довго зберігає воду нагрітою, а чайник з підігрівом здатний підтримувати незмінну температуру рідини.
  • Енергоефективність. Перші моделі були досить «ненажерливими» з точки зору витрати електрики, але це не відноситься до пристроїв нового покоління.
  • Широкі функціональні можливості. Сучасні електрочайники вміють більше, ніж просто гріти воду і вимикатися після її закипання. У продажу є моделі з терморегулятором, підсвічуванням, індикатором температури. Споживач легко вибере пристрій з урахуванням своїх особистих потреб.
  • Портативність і мобільність. Чайник електричний - це пристрій, який покликаний полегшити Ваше життя. Мережеві моделі мобільні і їх можна легко транспортувати, переносити на нове місце. Бездротові доступні для подорожей. Також можна купити електрочайник, який працює від роз'єму автомобільного зарядного пристрою.

Крім того, така техніка - це Ваш особистий комфорт. Нагрівання води в лічені секунди без задіяння плити. Досить наповнити ємність, натиснути кнопку і дочекатися окріп.

Який чайник краще: пластиковий, скляний, металевий

Матеріал корпусу грає не останню роль при виборі побутової техніки. Від якості і міцності матеріалу залежить довговічність пристрою, його функціональність і дизайн. Розглянемо найбільш популярні варіанти:

  • Пластиковий електрочайник. Відрізняється порівняно доступною вартістю і невеликою вагою. Пластикові моделі не вимагають особливого догляду, виглядають акуратно і стильно. Асортимент настільки широкий, що тут можна знайти електрочайник Віо в будь-якому кольорі та об'ємі. Доступні однотонні рішення і варіанти з малюнком. Недолік матеріалу - недовговічність. Плюс, іноді дешеві пластикові електрочайники залишають післясмак в воді. Тому якщо Ви вирішили купити електрочайник з пластика, віддавайте перевагу перевіреним брендам - ​​Тефаль, Філіпс, Адесто.
  • Електрочайник з нержавіючої сталі. Найміцніші і довговічні пристрої, які прості в догляді і експлуатації. 304 сталь - це вдалий варіант для виробництва побутової техніки. Матеріал не вбирає хімічні очисники, тому в ньому відсутній сторонній запах і смак води. Електрочайник Віо з нержавіючої сталі точно прослужить Вам кілька років. Недоліком техніки є сильне нагрівання корпусу, що може бути небезпечно, особливо якщо в будинку є маленькі діти.
  • Скляний чайник. Повністю екологічний матеріал, який не змінює смакоароматичні властивості води в ємності. Скляний чайник з підсвічуванням гармонійно доповнить будь-який інтер'єр, ставши його родзинкою. Однак корпус зі скла досить крихкий, тому часто тріскається і легко б'ється при необережному поводженні.
  • Керамічний чайник. Ще одне екологічне рішення. Матеріал добре утримує тепло, зберігаючи воду гарячою. Саме тому електрочайники з підігрівом найчастіше роблять саме з кераміки. Моделі сподобаються шанувальникам традиційного дизайну. Мінус моделей - велика вага і крихкість матеріалу. Крім того, Вам навряд чи вдасться купити електрочайник дешево, оскільки керамічні моделі найдорожчі в лінійці.

Не можна однозначно сказати, який чайник краще. У кожного матеріалу є свої шанувальники. Тому перед покупкою краще ознайомитися з перевагами та недоліками кожного виду корпусу, почитати відгуки користувачів і порівняти ціни. Не забувайте і про інші ключові критерії.

Як вибрати електрочайник

Візуальне враження і ціна - це занадто поверхневі характеристики, щоб орієнтуватися тільки на них при виборі якісної побутової техніки для дому або офісу. Є ряд інших параметрів, які важливі для подальшої експлуатації:

  • Об `єм. Підбирається з урахуванням кількості користувачів.
  • Потужність. Чим вона вища, тим швидше буде нагріватися вода. Але краще не купувати моделі потужніші 2-2,5 кВт, оскільки вони будуть перевантажувати проводку.
  • Тип нагрівального елементу. Закритий дорожчий, але практичний і довговічний. Нагрівач відкритого типу коштує дешево, але на ньому швидко утворюється накип.
  • Підставка. Якщо контактна група розташовується в середині підставки, встановлювати чайник можна в будь-якому положенні. Але якщо вона знаходиться з краю, встановлювати пристрій можна тільки в строго певному положенні. Це менш зручно.
  • Додаткові функції. Електрочайник з терморегулятором дозволяє вибирати потрібну температуру, що зручно для шанувальників чаю. Моделі з індикатором температури гріють воду в межах 55-100 градусів Цельсія в залежності від потреб користувача. У числі корисних функцій також можна додати блокування включення без води, фільтр очищення.
  • Марка. Техніка перевірених брендів - впевненість в тому, що реальна якість відповідає заявленим параметрам і характеристикам. Рассел Хоббс, Гореньє, Філіпс, Вітек зарекомендували себе в Україні тільки з кращого боку, пропонуючи споживачам різні види електрочайників з гарантією.

Якщо навіть після такого докладного огляду Вам важко зробити вибір, то краще заручитися підтримкою фахівців. У магазині АкваМаркет Ви не тільки отримуєте можливість купити з доставкою чайник електричний, а й гарантовано отримуєте допомогу у виборі побутової техніки для дому або офісу. Замовляйте товари онлайн без клопоту. На АкваМаркет продаються брендові електрочайники з гарантією. 100% оригінальна техніка за ціною виробника.