Вологі серветки - купити Догляд за дитиною у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Вологі серветки у Харкові


Сучасним батькам складно уявити, як можна обходитися без вологих серветок. Особливо, якщо мова йде про гігієну дитини. Спеціальні дитячі вологі серветки сьогодні відносяться до товарів категорії «мастхев». Вони незамінні на прогулянці і вдома, в подорожі і під час відвідування поліклініки. Якщо малюк забруднився в морозиві, забруднив руки на дитячому майданчику або торкався поручнів в громадському транспорті, вологі серветки допоможуть очистити шкіру від забруднень. Хусточки з просоченням вперше з'явилися в кінці минулого століття. Сьогодні вироби стали міцнішими, приємнішими на дотик, змінилася і упаковка. Але незмінним залишилося одне - затребуваність даного продукту на ринку.

Застосування дитячих вологих серветок

Вологі хусточки без спирту і ароматизаторів сьогодні стали незамінним елементом гігієни. Сучасні батьки не обходяться без подібних аксесуарів на прогулянках, при відвідуванні громадських місць або під час подорожей. Кишенькові вологі серветки Памперс - кращий засіб, щоб протерти ручки малюка після відвідування дитячої кімнати, туалету, прогулянки на дитячому майданчику. Антибактеріальні серветки є додатковою профілактикою зараження вірусними інфекціями, що особливо актуально в літній період або зимовий сезон, коли поширюються респіраторні захворювання. Потрібно розуміти, що вологі серветки не замінюють повноцінні водні процедури. Але вони допомагають очистити шкіру в ситуаціях, коли немає можливості викупати дитину. Завдяки гіпоалергенним просоченням і натуральному складу хусточки діють м'яко і делікатно, зволожують чутливу дитячу шкіру і захищають її від попрілостей або появи подразнення.

Саме тому в числі обов'язкових аксесуарів на прогулянках або в поїздках поряд з підгузниками або водою у батьків завжди є вологі серветки Хаггіс, Смайл, Памперс або іншого відомого виробника.

Дитячі вологі серветки і їх особливості

Для виробництва дитячої продукції діють інші стандарти, що регулюють якість і властивості товарів. Склад і упаковка - це лише частина того, чим дитячі вологі серветки відрізняються від звичайних. Давайте розглянемо це докладніше:

  • Матеріал. Найчастіше використовуються два синтетичних матеріали - спанбонд і спанлейс. Обидва відрізняються прекрасними абсорбуючими властивостями. Спанлейс м'якший, тому підходить для виготовлення серветок для делікатних ділянок тіла. Спанбонд грубуватий по текстурі, тому частіше використовується для виробництва серветок для рук.
  • Просочення. Оскільки вимоги до дитячих серветок суворі, в складі заборонено використовувати етиловий спирт. Його замінюють бензольними спиртом, який є більш безпечним і широко використовується в косметології. В якості додаткових компонентів для просочення застосовують рослинні екстракти, воду, вітамінні інгредієнти, креми і лосьйони, а також натуральні масла. Такі просочення забезпечують протизапальну, ранозагоювальну, заспокійливу, зволожуючу дію, підтримують нормальний рН шкіри дитини.
  • Аромати. Вологі серветки з перших днів життя виробляються без запаху. Взагалі, продукція для дітей частіше нейтральна, так як аромати в складі серветок для дітей не рекомендуються.
  • Упаковка. Виробники випускають упаковки різного об'єму. Це можуть бути м'які пакети із захисною наклейкою або жорсткої кришкою, а також пластикові контейнери з відкидною кришкою. Важливо, щоб упаковка була герметичною. В іншому випадку просочення випарується, а хусточки стануть сухими. Краще мати кілька варіантів, щоб використовувати в різних ситуаціях. Так, для прогулянок підійдуть кишенькові вологі серветки з липким клапаном. А в тривалі поїздки краще брати об'ємні упаковки з пластиковою відкидною кришкою.

Які дитячі серветки кращі

Оскільки дитяча гігієна вимагає особливого підходу, тут слід уважно вибирати бренди, які виробляють аксесуари. Виникає питання, яку торгову марку вибрати? Давайте розглянемо найбільш популярних виробників.

Хаггіс. Універсальні в застосуванні, підходять для очищення рук, обличчя і тіла малюка. У хустинок такий же кислотно-лужний баланс, як рН шкіри дитини. Для просочення використовуються тільки натуральні компоненти. Судячи з відгуків, це кращі гіпоалергенні серветки для дітей.

Памперс. Ще один визнаний лідер ринку. Підходять для чутливої ​​шкіри, не викликають подразненняя або алергії. Вологі серветки Pampers пройшли дерматологічні випробування і підходять для застосування з першого дня життя.

Еко Бай Нати. Екологічні вологі серветки для новонароджених. На 100% біорозкладані і повністю натуральні. Примітно, що на ринку більше немає подібних товарів. Серветки виготовлені без синтетичних компонентів і без спирту.

Вибираємо свій варіант

Плануючи придбати вологі дитячі серветки, рекомендуємо зупинитися на невеликій упаковці. На жаль, але шкіра дітей занадто сприйнятлива, тому важливо перевірити сумісність товару з конкретним користувачем. Незважаючи на гарантію якості і натуральний склад, один з компонентів може спровокувати алергічну реакцію у малюка. Якщо продукт підійшов і задовольнив Ваші вимоги, тоді можна замовити велику пачку. А зробити покупку максимально вигідно Вам допоможе інтернет-магазин АкваМаркет. Наша мета - дати українським споживачам можливість купити з доставкою будь-які види дитячих серветок: гіпоалергенні, гігієнічні, антибактеріальні. З такими аксесуарами гігієна дитини буде підтримуватися на високому рівні, незалежно від умов і місцезнаходження малюка. У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете виключно якісні вологі серветки від європейських і українських виробників. Менеджери з радістю допоможуть зробити вибір.