Згущене молоко - купити Згущенка у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Згущене молоко у Харкові


Згущене молоко - улюблені ласощі мільйонів українців. Це корисний і досить поживний продукт, одержуваний з цільного коров'ячого молока з додаванням цукру. Згущене молоко використовується в харчовій і кондитерській промисловості для приготування тортів, тістечок, десертів. Але багато хто любить просто їсти його ложкою з баночки, або додавати до млинців, оладків, сирників або іншої випічки.

Види згущеного молока, які можна купити в Києві

Раніше продавалося всього два види згущеного молока - звичайне і варене (іриска). Сьогодні асортимент продукції істотно розширився. Виробники пропонують різні варіанти, розраховані на смак і можливості кожного споживача. Яку згущенку купити? Розберемося в різноманітті асортименту. За жирністю згущене молоко ділиться на:

  • Цільне з цукром. Класичний продукт, який набув широкого поширення в кулінарії. Саме на такий вид припадає велика частина продажів. Цілісне згущене молоко з цукром смачне, корисне, поживне і підходить як для вживання в якості самостійного продукту, так і для приготування різноманітних десертів. Продукт містить не менше 8,5% жиру з масовою часткою білка близько 35%.
  • Молоко згущене нежирне. Більш легкий, дієтичний продукт жирністю не більше 1% і масовою часткою білка близько 35%. Нежирне згущене молоко Рогачов, Ічня може входити в раціон людей, які дотримуються строгий дієти, адже при невеликій жирності продукт містить велику кількість білка.

Випускається згущене молоко звичайне і згущене молоко з різними смаками. Найпростіший і найпоширеніший варіант - згущене молоко з какао або кавою. У нього приємний присмак і темно-коричневий колір. Також можна знайти молоко 7% жирності з цукром. Шанувальникам рослинної альтернативи неодмінно сподобається згущене молоко з кокосового молока. Воно не містить продуктів тваринного походження, тому рекомендоване в раціоні веганів, вегетаріанців, хто поститься або людей, які в силу певних причин не вживають тваринний білок. Але навіть якщо Ви п'єте звичайне молоко, варто купити кокосове згущене молоко тільки тому, що у нього характерний горіховий смак. Воно ніжне, вершкове і володіє приємним післясмаком, який не походить на інші варіанти продукту.

Ще один спосіб класифікації - консистенція згущеного молока. В даному випадку нам доступні такі продукти:

  • Звичайне згущене молоко. Молоко звичної консистенції, з цукром, без цукру, знежирене або з вмістом смакових добавок.
  • Варене згущене молоко. Більш концентроване і густе, має карамельний присмак. Упізнати його можна по характерному темно-коричневому кольору. Раніше готували іриску самостійно, а тепер її можна купити в готовому вигляді.

Склад, калорійність і корисні властивості

Оскільки перетворення молока відбувається при температурі не вище 60 градусів, продукт зберігає початковий склад основної сировини. Отже, вітамінно-мінеральний склад згущеного молока відповідає складу цілісного молока, з якого воно виготовлене. Різниця полягає лише в жирності і наявності цукру. У згущеному молоці є вітаміни А, РР, групи В, Е, холін, а також кальцій, фтор, натрій, сірка. Присутній ряд незамінних амінокислот. Калорійність на 100 грамів становить 320 ккал. Але оскільки у продажу є різні види згущеного молока, точну енергетичну цінність варто дивитися на конкретній банці. Наприклад, ось кілька наочних показників, як калорійність залежить від основної сировини:

  • Кокосове згущене молоко - 184,9 кКал.
  • Класична згущене молоко з кавою - 315 кКал.
  • Згущене молоко без цукру - 191 кКал.

Регулярне вживання якісного продукту в кількості одна-дві столові ложки на добу матиме позитивний вплив на стан організму. Кальцій зміцнює зуби, кістки, нормалізує метаболізм і зміцнює м'язи. Солі фосфору і глюкоза стимулюють роботу головного мозку, підвищуючи концентрацію уваги. Також зміцнюється імунітет, підвищуються захисні функції організму. Корисне згущене молоко при ГВ, оскільки воно сприяє нормальному розвитку нервової системи дитини, органів слуху і зору.

Яку згущене молоко вибрати

Сьогодні є багато торгових марок, які виробляють згущене молоко. Однак не вся продукція однаково корисна і смачна. Експерти перевірили найбільш популярні марки і виявили лідерів. Краще згущене молоко не містить шкідливих консервантів і низькоякісних жирів рослинного походження, а також антибіотиків. Смак продукту насичений, а склад збалансований з точки зору змісту корисних компонентів. У число кращих продуктів увійшле згущене молоко Ічня, Полтавочка, Рогачов, Первомайський МКК - те сама згущене молоко з хлопчиком, яке знайоме практично кожному.

Купити натуральні і корисні солодощі з доставкою по Києву та Україні Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. В наявності продукція перевірених брендів, якісна і корисна. Згущене молоко в банках, пляшках, дой-паках різного об'єму для використання в побуті або кондитерської промисловості. При оптовому замовленні діють вигідні знижки. Замовляйте згущенку онлайн, не виходячи з дому. Широкий асортимент, зручні способи оплати, доставка без вихідних.