Рослинне молоко - купити Рослинні продукти у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рослинне молоко у Харкові


Молоко рослинне, приготоване з кокоса, сої, вівса, стає все більш популярним. Альтернатива не поступається за своєю користю традиційному коров'ячому молоку, а в деяких випадках навіть перевершує його. Люди купують безлактозне молоко Алпро, Джоя, Орасі з різних причин. Однак в будь-якому випадку рослинні продукти - прекрасна альтернатива, оскільки вони не викликають негативних реакцій з боку травної системи або серцево-судинної системи. Альтернатива популярна в період релігійних постів, так як вписується в рамки обмежень харчування, одночасно з цим забезпечуючи організм корисним білком, вуглеводами і мінералами.

АкваМаркет подбав про всіх, кому цікава рослинна альтернатива. Ми відібрали широкий асортимент продуктів харчування, корисних для дітей і дорослих. Широкий вибір виробників і смаків дозволить Вам підібрати ідеальні складові для свого раціону. А власникам кафе, ресторанів або барів пропонуємо купити рослинне молоко для кави або приготування низькокалорійних десертів. Представникам сегмента HoReCa гарантуємо приємні ціни, можливість купити з доставкою рослинне молоко або тваринне в будь-яких обсягах. Наш склад регулярно поповнюється новинками, серед яких є екзотичні рослинні продукти. АкваМаркет - це зручна можливість цілодобово замовити онлайн рисове, мигдальне, кокосове молоко з доставкою в Київ, Харків, Одесу, Львів, Дніпро. Звертайтеся, наші менеджери проконсультують Вас з будь-яких питань.

З чого роблять рослинне молоко

В якості сировини для приготування альтернативи використовують різні продукти. Важливою умовою залишається те, що всі інгредієнти виключно рослинного походження. Тому соєве молоко не містить лактозу, казеїн, холестерин. Вибір інгредієнтів різноманітний і відкриває величезний простір для творчості. Ви можете знайти молоко рослинне з таких початкових інгредіентів:

  • Горіхів. Найбільш популярне фісташкове і кокосове молоко. Однак користується попитом також і мигдальне молоко, напої з пекана, каштана, бразильського і волоського горіха.
  • Зернових і бобових. Соєве молоко давно нікого не дивує, оскільки широко використовується в кулінарії. А ось рисове молоко, вівсяне молоко, гречане і амарантове тільки набирає популярність.
  • Насіння. Конопляне, кунжутне, макове, з насіння гарбуза, соняшника або чіа. Всі ці види рослинного молока Ви знайдете в нашому онлайн-каталозі.

Калорійність рослинного молока безпосередньо залежить від первинної сировини, а також інгредієнтів, що входять до складу. Нерідко виробники використовують в якості смакових добавок цукор, шоколад, мед, що в результаті збільшує калорійність готового продукту. Але якщо брати енергетичну цінність чистого продукту без добавок, то середні показники найпопулярніших напоїв будуть такими:

  • Соєве молоко (саме низькокалорійне) - 37 ккал.
  • Рисове молоко - 47 ккал.
  • Вівсяне молоко - 145 ккал.

Кому підійде рослинне молоко

Альтернатива приходить на виручку в ситуаціях, коли немає можливості використовувати звичайне коров'яче молоко. Наприклад, рослинні напої Vega milk, Alpro вибирають люди з індивідуальною непереносимістю продуктів тваринного походження. Також альтернативу купують сироїди, вегани, вегетаріанці і люди, які дотримуються посту. Крім того, соєве, кокосове молоко Вега Мілк урізноманітнює раціон гурманів, любителів кулінарних експериментів і нових смаків. Застосування альтернативи сьогодні - модний тренд в рамках здорового харчування. Шефи відомих ресторанів використовують мигдальне молоко Мандор приготування коктейлів, десертів і вишуканих соусів. Не варто забувати, що рослинне молоко - основний інгредієнт для багатьох регіональних рецептів. Так, в російській кухні використовується макове молоко, в тайській - кокосове молоко. Всі ці напої Ви можете замовити онлайн в інтернет-магазині АкваМаркет. Великий вибір брендів, будь-які види рослинного молока в упаковках зручного типу і обсягу. Менеджери знають, як вибрати продукт і підкажуть підходящі варіанти для Вас. Доставимо рослинне молоко Алпро, Екоміл по Україні в найкоротші терміни.

Користь рослинного молока:

  • Покращення роботи нервової системи. Вітаміни групи В, які входять до складу, впливають на стан нервової системи. Мигдальне молоко прекрасно знімає ознаки стресу і хронічної втоми, корисне при безсонні і перевтомі.
  • Антиоксидантний ефект. Оскільки Ідеаль Немолоко містить кальцій, цинк, калій і інші вітаміни, воно корисно для шкіри і нігтів. Продукт забезпечує очистку організму на клітинному рівні, а також перешкоджає передчасному старінню. Регулярне вживання мигдалевого, гречаного, кунжутного молока підтримає здоров'я і молодість шкіри, красу волосся.
  • Нормалізація рівня холестерину в крові. Альтернатива взагалі не містить холестерину і насичених жирів, тому на відміну від коров'ячого молока позитивно впливає на хімічний склад крові.
  • Заміна тваринного білка. Рослинне молоко це здорова заміна продуктів тваринного походження. У соєвому, кокосовому молоці міститься легкозасвоюваний білок, який відрізняється збалансованим складом амінокислот.
  • Підходить для людей з непереносимістю. Споживачі легко знайдуть безлактозне або безглютенове молоко Alpro, яка не провокує алергічних реакцій і абсолютно безпечно для дітей.

Більш специфічні і конкретні корисні властивості продукту надає основний інгредієнт. Уважно вивчивши особливості горіхів, злакових і насіння, можна підібрати для себе органічне безлактозне молоко з ідеальним смаком і набором корисних якостей.