Машинки - купити Іграшки у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Машинки у Харкові


Як показує практика, машинки для хлопчиків - улюблена іграшка. Хлопці різного віку із задоволенням колекціонують модельки, з радістю приймаючи в подарунок всілякі модифікації. Сучасні машинки істотно відрізняються від продукції, яка продавалася 15-20 років тому. Сьогодні це неймовірно реалістичні або вражаючі фантастичні іграшки з широким функціоналом. Топові бренди випускають машинки для хлопчиків різного віку, тому дорослі легко підберуть безпрограшний варіант для кожної дитини.

Популярні види машинок:

  • На радіокеруванні. Працюють автоматично від пульта, який йде в комплекті. Такі іграшкові машини підходять хлопчикам у віці від п'яти років. Їх неймовірно люблять молодші школярі, проводячи за грою по кілька годин. Примітно, що виробники випускають різні варіанти іграшок на радіокеруванні. Це можуть бути гоночні, поліцейські, пожежні машини будь-якого розміру.
  • Електричні. Приводяться в рух від вбудованого акумулятора або батарей. Електричні машинки дитячі здатні пересуватися по різних поверхнях, долаючи перешкоди. Приємним бонусом буде те, що працюють такі машинки зі звуком. Це може бути як стандартний сигнал сирени, що відповідає тематиці, так і просто музика, вірші або пісні.
  • Трансформери. Легко змінюють форму або призначення, перетворюючись з одного виду машинки в інший. Так, поліцейський автомобіль за кілька рухів трансформується в гоночний, а швидка допомога - в військову вантажівку. Складно переоцінити, наскільки корисні такі іграшки для хлопчиків. Вони розвивають фантазію, дрібну моторику і логічне мислення.
  • Інерційні. Призначені для дітей від трьох років. Їх головна відмітна риса - принцип руху. Щоб запустити машинку потрібно трохи відтягнути її назад і відпустити. Такі машинки іграшкові приводять дітлахів в невимовний захват.
  • Каталки (модельки). Це можуть бути маленькі і великі машинки, які в точності копіюють реальну техніку: танки, автобуси, автомобілі. Модельки не оснащуються пультом або акумуляторною батареєю, а рухаються тільки за умови, якщо дитина її катає.
  • Конструктори. Іграшкові машини з серії «зроби сам». Вони обов'язково передбачають попереднє складання. Кількість деталей, що входять в комплект, варіюється і може досягати нескінченності. Вибираючи машинки за рівнем складності збірки, можна купити модель, яка буде цікава хлопчикові певного віку. Для дітей молодшого віку підійдуть спрощені варіанти, а хлопцям постарше - дитячі машинки конструктори з 15-20 деталями.

Безумовно, в магазині можна купити і інші іграшки. Асортимент неймовірно широкий. Батьки легко підберуть модельки, що відповідають віку та інтересам малюка. Це можуть бути не тільки автобуси або машинки, а й літаки, кораблі. Якісні іграшки сприяють всебічному розвитку дитини, стимулюють вироблення корисних навичок, а також тренують логіку і уяву. Крім того, машинки іграшкові - відмінна підмога в організації різноманітних сюжетно-рольових ігор.

Як вибрати дитячі машинки

Головним критерієм в підборі товару, безумовно, є безпека продукції. Перевірити її можна за кількома параметрами:

  • Матеріал, з якого виготовлена ​​іграшка. Якщо це пластик, то переконаєтеся в тому, що матеріал не токсичний. Про це свідчить відповідне маркування. Також у продажу можна знайти дерев'яні, металеві машинки дитячі.
  • Виробник. Краще віддавати перевагу продукції від перевірених брендів. Тоді Ви будете впевнені в якості та відповідності товару необхідним нормативам і стандартам безпеки. Нонейм бренди часто використовують для роботи матеріали сумнівного походження.
  • Вік. Наявність дрібних або знімних деталей залежить від вікової категорії, на яку розрахована дана іграшка. Чим молодша дитина, тим крупніше повинен бути предмет, інакше малюк може проковтнути дрібну деталь або травмуватися іншим чином. А ось хлопцям постарше батьки сміливо можуть купувати будь-які машинки, в тому числі конструктори, розбірні або зі знімними елементами.

Якщо Вам складно зробити вибір, зверніться за консультацією до менеджерів магазину АкваМаркет. Вони цілодобово на зв'язку, щоб зорієнтувати Вас в асортименті і допомогти знайти ідеальні іграшки для малюка. Також Ви можете самостійно вивчити онлайн-каталог і купити з доставкою машинки для хлопчиків. Нагадуємо, що жителям міста Київ, Харків, Луцьк, Чернігів, Одеса доступна безкоштовна кур'єрська доставка. В інші населені пункти відправляємо товар транспортною компанією Нова Пошта.