Термоси і пляшки для води - купити Активний відпочинок, спорт у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Термоси і пляшки для води у Харкові


Якісний термос для напоїв або багаторазова пляшка для води стала аксесуаром категорії маст хев для мільйонів українців, які не звикли миритися з дискомфортом навіть у дрібницях. Особливо актуальне використання індивідуального посуду в період пандемії коронавируса, коли слід мінімізувати контакти з іншими предметами. Коли у Вас під рукою є термокружка, можна брати з собою каву та інші напої. Немає необхідності купувати одноразовий посуд, в гігієнічності якого Ви не впевнені. Порадує функціональність аксесуарів і тих, хто піклується про екологію. Життєвий цикл термокружки набагато довше, ніж одноразового стакана. Крім того, багато кав'ярень і ресторанів роблить знижку, якщо Ви купуєте чай або каву на винос в свою тару. Переваги такого посуду очевидні:

  • Можливість зберігати і транспортувати рідини і навіть їжу.
  • Зручний формат заварки улюбленого чаю або кави.
  • Напої, які завжди під рукою, незалежно від Вашого місця розташування.
  • Можливість напоїти дитину чистою питною водою без труднощів або капризів.
  • Тривале збереження рідин холодними або гарячими.
  • Просте приготування освіжаючих напоїв зі свіжих фруктів, овочів і цитрусових.
  • Компактні розміри, портативність, функціональність.
  • Оригінальний дизайн і різноманіття стилістичних рішень.
  • Бездоганна якість. Для виготовлення посуду використані термостійкі, довговічні, екологічно чисті матеріали, які не виділяють токсичних або шкідливих речовин при контакті з гарячими продуктами.
  • Можливість брати з собою напої і не витрачатися на їх придбання в кафе або ресторані.

Скляна пляшка для води, хороший термос це незамінна річ як в подорожах, так і в повсякденних ситуаціях. Подібні аксесуари можна побачити на знімках модних блогерів і медійних особистостей. Крім усього іншого багаторазовий посуд дозволить Вам насолоджуватися улюбленими напоями в будь-якій ситуації. Беріть з собою пляшку для води на прогулянки, на пікнік або на тренування, щоб підтримувати гідробалнс і відчувати себе чудово.

У магазині АкваМаркет Ви можете купити з доставкою всілякі пляшки для води і термоси, підібравши аксесуари на будь-який смак і гаманець. У нашому онлайн-каталозі запропонована тільки якісна продукція, що відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Красиві фітнес пляшки, якісні термоси зі скляною або металевою колбою, вироби з заварником або відсіком для фруктів, трав, цитрусових. Оцініть різноманіття асортименту, вивчивши наші пропозиції.

Термоси і їх різновиди

Компактні і ергономічні термоси створені для того, щоб забезпечувати нам комфорт щодня в будь-якій ситуації. Герметичні ємності різної форми і обсягу призначені для підтримки температурного режиму вмісту. Це може бути як гаряча кава, так і холодний лимонад. Особливості термоса:

  • Надійність. Більшість моделей проводиться з ударостійкого металу, який не боїться падінь і витримує значні механічні навантаження. Тож не дивно, що термоси популярні у шанувальників активного туризму і подорожей.
  • Універсальність. Посуд не впливає на смакові якості вмісту, тому підходить для приготування будь-яких напоїв, в тому числі глінтвейну, трав'яних відварів, кави та чаю.
  • Надійність. Герметична пробка надійно захищає вміст від протікання, а також від охолодження або нагрівання.

Сьогодні у продажу є різні види термосів, призначені для тих чи інших цілей. Призначення аксесуара визначає його особливості конструкції і експлуатаційні характеристики. Давайте розглянемо види термосів, які користуються у покупців найбільшою популярністю:

  • Термос для їжі. Відрізняються широкою основою і великою місткістю (до 1,2-2 літрів). Підходять для зберігання рідких і твердих страв. Оснащуються додатковими аксесуарами (ремінці, чаші, судки).
  • Термос для чаю та кави. Представлені в обсягах 0,3-1,5 літра. Більш компактні і ергономічні. Багато моделей мають спеціальний клапан, щоб розливати напій, не відкриваючи колбу.
  • Термос дитячий. Виділяється за рахунок яскравого дизайну. Використовуються для зберігання дитячого харчування або напоїв.
  • Термокружка. Індивідуальний аксесуар, який відрізняється компактними розмірами і невеликим літражем. Стильний міні-термос на одну людину, щоб брати напої з собою.

Якщо Вам знадобилася термочашка або термос, замовте товар в нашому каталозі. Менеджери готові підказати, як вибрати термос з урахуванням Ваших потреб. Кожна позиція в каталозі має докладний опис і якісні фото. Замовлення в один клік і оперативна доставка по Києву і Україні.

Багаторазові пляшки для води

У нашому каталозі представлена ​​широка лінійка ємностей з високоміцного пластика і скла. Пляшки для води - аксесуар, який стане в нагоді кожному, хто піклується про своє здоров'я. Максимально красиві і довговічні товари з високою функціональністю. Пластикові пляшки з ситечком, поїльником, трубочкою, подвійними стінками, декількома секціями. Стануть в нагоді такі аксесуари школярам, ​​молодим мамам або офісним працівникам. Для шанувальників фітнесу та пробіжок якісна спортивна пляшка для води - це можливість в будь-який момент напитися без ризику пролити вміст. Кожна позиція в нашому каталозі - зразок бездоганного дизайну, функціональності і якості. Замовляйте пляшки для води оптом або в роздріб за кращими цінами на АкваМаркет.