Вафлі - купити Борошняні вироби у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Вафлі у Харкові


Вафля - популярна солодкість, яку люблять дорослі і діти. Ми з задоволенням їмо вафлі в кафе або купуємо додому до чаю. Вони легкі, повітряні, хрусткі і неймовірно смачні. У десерту цікаве походження. Вперше готувати його почали ще в Середньовіччі. Але тоді вафля швидше нагадувала звичайне печиво, не маючи звичного відбитка сот. А ось випікати з рідкого як сметана тіста хрусткі печива з характерною клітинкою стали в Данії на початку XVIII століття. Сьогодні в кожній країні існує свій особливий рецепт вафель. Примітно, що приготувати випічку можна і в домашніх умовах, якщо під рукою є якісна вафельница. Ну а якщо Ви не хочете витрачати час на підготовку, то краще купити з доставкою вафлі онлайн. У нашому магазині Ви знайдете всеосяжний асортимент свіжих, хрустких вафель від провідних виробників. Вафлі Рошен, Світоч, Dr.Schar, Balocco, Домашнє свято доступні для замовлення оптом і в роздріб. Зверніть увагу, що при купівлі великої партії вафель на АкваМаркет діють знижки.

З чого роблять вафлі

Класичний рецепт тіста передбачає використання молока або вершків, яєць, цукру і борошна. Замішане тісто випікають в спеціальних вафельниці, а готові коржики отримують впізнаваний візерунок бджолиних сот або дрібних клітинок. Поки тісто ще м'яке, вафлю можна скрутити в ріжок або трубочку, щоб потім доповнити різноманітними начинками. А щоб урізноманітнити смак десерту в тісто можна додавати спеції, прянощі, мед.

Сорти вафель

З точки зору технології виробництва і компонентного складу вафлі бувають декількох видів:

  • Звичайні без начинки. Являють собою листи довільної форми, які випікаються і подаються як без добавок, так і з топінгами, фруктами, шоколадом. Примітно, що вафлі без начинки можуть бути солоними. У ресторанах їх доповнюють м'ясними делікатесами, сиром, свіжими овочами та зеленню.
  • З начинкою. Листи тут, як правило, набагато тонші. Між ними є просочення у вигляді помадки, шоколаду, масляного або фруктово-ягідного крему. Наприклад, сюди можна віднести популярні вафлі Артек з вершковою або шоколадно-горіховою начинкою.

Окремо варто згадати таку специфічну групу випічки, як вафлі дієтичні. Їх готують без цукру або інших потенційно шкідливих компонентів. Солодкість надають фруктозою або стевією. Щоб підвищити поживну цінність в тісто додають злаки або цільнозернове борошно. Подібні снеки неймовірно популярні у прихильників здорового способу життя і це не дивно. Адже дієтичні вафлі не містять трансжирів, цукру, глютену. Їх можна вживати людям з індивідуальною непереносимістю вищевказаних продуктів, а також хворим на цукровий діабет. Допустимі такі вафлі в раціоні дітей за рахунок відсутності цукру. Середня калорійність вафель становить 342 кКал, але вона може змінюватися за рахунок присутності в складі тих чи інших компонентів.

Які види вафель Ви знаєте

Якщо говорити про вафлі, як про повноцінний десерті, то тут є кілька класичних рецептур. Кожна з них має свої особливості, які визначають смак випічки. Отже, найбільш популярні види вафель:

  • Американські. Найчастіше випікаються з готової сухої суміші, яка продається в магазинах. Мають круглу, квадратну, прямокутну форму. Подаються на сніданок, щедро присмачені кленовим сиропом, медом або шоколадною пастою. Також американці люблять вафлі з морозивом і фруктами.
  • Бельгійські вафлі. Хрусткі, високі з глибокими сотами. Готуються з дріжджового тіста, тому і виходять такими об'ємними. Бельгійські вафлі вважаються класикою, тому їх подають в багатьох ресторанах світу. Випічка гармонійно поєднується з фруктами і всілякими топінгами.
  • Шведські вафлі. Ви легко їх дізнаєтеся завдяки тонкому тісту і формі сердечка. Це, скоріше, цукрові вафлі, які подають зі сметаною або збитими вершками.
  • Гонконгські вафлі. Вони з'явилися на українському ринку лише недавно, але відразу завоювали любов ласунів. Гонконгська вафля - це м'яка і неймовірно смачна випічка з характерним присмаком жовтка. Вона трохи нагадує бісквіт. Традиційно вафля випікається круглої форми і ділиться на 2 сектори. На одну половину кладуть арахісову пасту і масло, а потім виріб складають навпіл і подають гарячим.
  • Голландські вафлі. Їх особливість полягає в начинці. Всередину коржика накладають густий і тягучий карамельний сироп, тому готовий десерт виходить неймовірно солодким. Це справжня насолода для ласунів, які полюбляють карамельні смаки.

В Україні споживачі дуже люблять класичні вафлі Артек, які відрізняються хрусткою текстурою і горіховою начинкою. Це класичний смак, знайомий кожному з дитинства. Продаються вафлі Артек на вагу, а також в герметичних упаковках різної ваги.

АкваМаркет зібрав на полицях свого онлайн-магазину кращі вафлі, виготовлені за традиційними рецептурами. Солодкі вафлі Рошен з горіховою або вершковою начинкою, незвичайні вафельні рулети, класичні бельгійські вафлі без начинки, а також вафельні трубочки з глазируванням - все це і багато іншого Ви можете купити з доставкою в Київ, Одесу, Харків чи будь-яке інше місто України.