Іграшки для тварин - купити Зоотовари у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Іграшки для тварин у Харкові


З появою домашньої тварини виникає необхідність покупки всіляких пристосувань і побутових предметів, які допоможуть вихованцеві в адаптації. Поряд з мисочками, лотком, щітками знадобляться іграшки для тварин. Всупереч поширеній думці, всілякі м'ячики, мишки і пищалки мають не тільки розважальний характер. Для тварин іграшки - це можливість цікаво проводити дозвілля, розвивати необхідні навички, та й просто скидати енергію, накопичену за день. Саме тому фахівці рекомендують обов'язково купити для хвостатого друга кілька різних іграшок, щоб забезпечити вихованцеві природний і різнобічний розвиток.

Навіщо потрібні іграшки для котів та собак

Власник домашньої тварини повинен подбати про те, щоб кошеня або щеня повноцінно розвивало свої мисливські інстинкти. В умовах відсутності вільного доступу до вулиці вкрай важливо приділити увагу розвитку природних навичок. Домашні кішки і собаки навряд чи зможуть полювати за птахами, комахами або дрібними гризунами. Але завдяки грамотно підібраним іграшкам і аксесуарам тварина зможе реалізувати свої потреби, що сприятливо позначиться на фізичному стані і здоров'я вихованця. Іграшки для собак і кішок мають масу переваг:

  • Забезпечують захоплююче дозвілля і дарують позитивні емоції.
  • Сприяють розвитку природних навичок і інстинктів.
  • Допомагають адаптуватися у нових господарів.
  • Задовольняють природні потреби тварин.
  • Допомагають скинути стрес і негативну енергію, зберігши дружні відносини з господарем.
  • Можливість впоратися з поведінковими проблемами.

Також варто пам'ятати, що хороші іграшки для собак - можливість швидкого навчання і дресирування. А іграшки для котів допомагають змістити фокус уваги з меблів або домашнього текстилю. Погодьтеся, кому приємно бачити подряпаний диван або крісло. Купівля когтеточки вирішить проблему, так як котик втратить інтерес до побутових предметів і задовольнить потреби зручним способом.

Як купити іграшки для тварин. Особливості вибору

Щоб вихованці отримували від гри тільки позитивні емоції, варто вибирати красиві, корисні, а також безпечні іграшки. Обов'язково звертайте увагу на матеріал, з якого зроблено виріб. Важливо, щоб в складі не було токсичних або потенційно небезпечних компонентів. Також звертайте увагу на категорію товарів. Умовно всі іграшки можна розділити на такі види:

  • Для дресирування. Гантелі, кільця, джутові палиці, канати.
  • Іграшки для зубів і ясен. Кістки, палиці, кільця, м'ячики і інші предмети, які масажують ясна.
  • М'які іграшки. Купуються, скоріше, заради забави. Тварини люблять грати з подібними предметами.
  • Для гризіння. Всілякі пищалки і гумові іграшки, які тваринам подобається гризти або кусати.
  • Інтерактивні іграшки. Сюди відносяться інтелектуальні іграшки-лабіринти для котів, пуллер, фрісбі, різноманітні іграшки з ласощами в якості винагороди.

Як вибрати іграшку, яка неодмінно сподобається вихованцеві? Складно визначитися відразу, оскільки у тварин, як і у людей, є свої індивідуальні риси характеру і темперамент. У число обов'язкових іграшок для котів можна віднести когтеточку, м'ячик або мишку, паличку з приманкою на кінчику мотузки, а також лазерну указку. Собакам подобаються м'ячі, гумові кільця, всілякі «гризуни». Решта - справа вибору і можливостей. Спостерігайте, аналізуйте, звертайте увагу на звички вихованця. Можливо, вашій собаці подобається носити за собою різні предмети. Тоді їй неодмінно припаде до смаку м'яка іграшка, з якою можна навіть спати.

Магазин АкваМаркет створив зручні умови для вибору подібних аксесуарів. У нашому каталозі можна підібрати і недорого замовити онлайн іграшки для котів та собак від кращих українських та зарубіжних виробників. В даному розділі каталогу є все, що може сподобається Вашому вихованцеві. Міцні гумові кісточки, яскраві м'ячі, якісні когтеточки різних розмірів. Ви можете вибрати відповідні товари і купити з доставкою по Києву та Україні. Ціни завжди доступні, а якість гарантована виробником.