Жувальні гумки - купити Солодощі, снеки у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Жувальні гумки у Харкові


Жувальна гумка - це особливий вид кулінарного виробу, що складається з еластичної основи та всіляких смакових добавок. З'явилася жуйка ще за часів Стародавнього Риму, в Європі вона помічена ще в XVI ст. Мода на жувальну гумку поступово перекочувала в Сполучені Штати, де і випустили перший запатентований продукт. З того моменту історія жувальної гумки зазнала величезних змін. Технології виробництва істотно змінилися, так само як і з'явилися інші смаки. Конвеєрне виробництво подарувало нам безліч різноманітних продуктів. Пік моди на жувальну гумку припав на кінець 90-х, товари Doublemint, Wrigley's Spermint, Juicy Fruit стали справжньою легендою. Згодом ці бренди витіснили більш імениті фірми, такі як Dirol або Orbit. Однак жуйки 90-х для багатьох несуть сентиментальні спогади, тому і зараз їх можна знайти в продажу в різних магазинах. Примітно, що сьогодні багато подібних товарів стали варіантом оригінального презенту. Наприклад, жуйки Love Is з романтичними вкладишами часто дарують коханій людині на День Святого Валентина, а жуйка Хуба Буба або Турбо для багатьох - можливість згадати юність або зануритися в дитинство.

Користь жуйки

Всупереч поширеній думці, регулярне пережовування жувальних гумок приносить нашому організму користь. Так, відбувається стимуляція роботи слинних залоз, в результаті чого її кількість в ротовій порожнині зростає. Як результат - нормалізується кислотний баланс самої слини, забезпечується додаткова мінералізація зубної емалі. Крім того, з ротової порожнини видаляються залишки їжі, що застрягли в зубах. Все це є найкращою профілактикою утворення карієсу. Які ще позитивні властивості є у жуйки:

  • Дезодорування порожнини рота.
  • Додаткове навантаження щелепних м'язів, що призводить до їх зростання і витривалості.
  • Покращення кровообігу в тканинах пародонта.
  • Прискорення слиновиділення.
  • Нейтралізація кислот зубного нальоту.

Крім цього жуйка Орбіт, Дирол, як правило, містить карбамід і натріюбікарбонат, які додатково захищають зуби від карієсу.

З чого роблять жуйки

Основою продукту виступає синтетичний полімер, який доповнюють ферменти, вітаміни, консерванти, ароматизатори. В деякі жувальні гумки додають активні речовини, які мають відбілюючу, ремінералізуючу дію. Якщо говорити про види жуйок, то вони бувають:

  • З цукром. В якості підсолоджувача використовується фруктоза або глюкоза.
  • Без цукру. Містить кислить і сорбіт, має профілактичну дію. За рахунок відсутності цукру калорійність жуйки істотно нижче і в ній немає легких вуглеводів.

Органічна жувальна гумка: що це

Оскільки обсяги споживання жувальної гумки в світі неухильно ростуть, виробники замислюються про альтернативу. Зараз у продажу з'явилася органічна жувальна гумка, повністю біоразкладна і вільна від синтетичних полімерів. В якості основи тут використовуються натуральні смоли, рослинний гліцерин, органічне натуральне борошно. Продукція безпечна як для людини, так і для Землі, оскільки повністю розкладається після використання. Однак виробляють альтернативу тільки кілька брендів.

Як потрібно жувати жуйку

Щоб отримати від продукту тільки користь, потрібно дотримуватися кількох простих правил. Жуйте жуйку після їжі, щоб шлунковий сік не шкодив травній системі. В процесі пережовування навантаження варто розподіляти рівномірно на обидві сторони щелепи. Це дозволить уникнути гіпертрофії окремих м'язів. І останнє, жуйка Airwaves, Hubba Bubba, Orbit не замінює гігієну ротової порожнини, а є лише додатковим засобом. Тому жувальна гумка - не заміна чистки зубів. Оптимальний час жування - 10 хвилин.

Кращі жувальні гумки за ціною виробника Ви знайдете в даному розділі каталогу АкваМаркет. В наявності жуйки Лав Із, Турбо, Орбіт, Хубба Бубба і інших відомих торгових марок. Замовити жуйки можна оптом чи вроздріб, є варіанти в подарунковій упаковці, мікси різних смаків. Великий асортимент і гарантія якості. АкваМаркет працює цілодобово і відправляє товари по Києву і Україні в день замовлення. Різні способи оплати та можливість купити жувальну гумку за максимально вигідною ціною.