Совок - купити Аксесуари для прибирання у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Совок у Харкові


Совок - звичний атрибут в господарстві. З його допомогою можна швидко зібрати сміття і перенести його в призначене місце, а саме - пакет або відро для сміття. Незважаючи на гадану простоту, процес вибору совка досить складний. Від розміру, якості та конфігурації багато в чому залежить комфорт експлуатації. Тим більше що у продажу є абсолютно різні моделі.

Популярні види совків

Серед усього достатку є свої незмінні лідери. Залежно від конфігурації совок отримує ті чи інші призначені для користувача властивості. Які види аксесуарів популярні у покупців:

  • Совок для сміття з короткою ручкою. Класичний варіант для швидкого прибирання. Такі вироби компактні, легкі, зручні в експлуатації, але не підходять для масштабного чи регулярного прибирання, оскільки не розраховані на велику кількість сміття.
  • Совок з довгою ручкою. Відрізняється від попередньої моделі довжиною підстави. Збирати сміття таким совком можна не нахиляючись. Однак виріб займе більше місця, оскільки володіє більш значними габаритами. Примітно, що ручки бувають прямі і похилі.
  • Совок з гумкою. На виробі є спеціальна силіконова або гумова кромка, яка забезпечує краще прилягання до поверхні. Завдяки такій особливості зібрати сміття легше, оскільки немає зазору між робочою поверхнею і підлогою.
  • Відкідний совок для сміття. Оригінальна конструкція, компактна і зручна. Сам совок прикріплений до ручки рухомо. При скиданні сміття механізм спрацьовує автоматично.
  • Совок зі щіткою. Являє собою комплект для прибирання приміщення. До совку кріпиться спеціальна щітка з жорсткою щетиною, призначена для підмітання. Обидва елементи з'єднуються в єдину конструкцію. Тому у Вас не виникне питань з зберіганням, оскільки обидва предмети будуть знаходитися в одному місці. Це також і додаткова економія часу під час прибирання.

Менеджери магазину АкваМаркет із задоволенням проконсультують з питання вибору товарів. Наш онлайн-каталог - це величезний асортимент позицій, що відрізняються за розмірами, вартістю та матеріалами. На АкваМаркет можна вигідно замовити онлайн совки, зроблені з різних матеріалів, з різною довжиною ручки, в будь-яких формах, конфігураціях і кольорах. В наявності тільки кращі совки для прибирання за доступними цінами. Ми пропонуємо такі популярні рішення:

  • Совок для прибирання пластиковий. Легкі, невеликі аксесуари, які допомагають прибирати в будинку або офісі. Пластик має прекрасні характеристики, легко відмивається від забруднень. Совки із пластику представлені у великій різноманітності відтінків. Однак вироби не розраховані на велику вагу, а при значній механічного навантаження легко ламаються.
  • Металевий совок. Більш міцний і важкий, може використовуватися для утилізації важкого сміття. Однак матеріал сприйнятливий до впливу зовнішніх факторів, може іржавіти при неправильному зберіганні.
  • Совок з кришкою. Своєрідна пастка для сміття. Виріб поєднує в собі властивості відра і совка, тому дозволяє проводити збір сміття і його переміщення без додаткових зусиль. При цьому сміття не розсипається під час транспортування.

Ми допоможемо Вам підібрати віник і совок для прибирання, а також швидко відправимо товар до Києва або в будь-яку точку країни. Маючи під рукою якісний совок і віник, Ви значно підвищите ефективність прибирання, перетворивши його в швидкий і легкий процес.