Рисове борошно - купити Борошно у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рисове борошно у Харкові


Рисове борошно займає лідируючі позиції серед всіх зернових культур за вмістом білка і крохмалю. Завдяки високій харчовій цінності і особливому складу з рисової муки можна приготувати безліч смачних і поживних страв. Оскільки в борошні відсутня клейковина, його активно застосовують в дієтичному і дитячому харчуванні. Безумовно, рис не настільки популярний, як жито або пшениця. Тому ще не всі господині відкрили для себе властивості, якими володіє борошно рисове. Але є багато причин, за якими варто звернути увагу на цей продукт і ввести його в раціон харчування.

Чим рисове борошно краще за звичайне

Останнім часом все більше дієтологів радить використовувати рисову муку замість пшеничної. Пояснюється це тим, що в складі продукту відсутній глютен. Ця клейковина часом викликає в кишечнику такі неприємні відчуття, як здуття, метеоризм. Якщо регулярно вживати продукти з глютеном, то можна своїми руками організувати стійкі запори або інші проблеми. Спостерігаючи у себе хоча б один із симптомів при вживанні пшеничного борошна і продуктів на його основі краще повністю змінити раціон. Допоможе в цьому безглютеновая дієта, а рисове борошно дозволить сформувати збалансований раціон без шкоди якості харчування. Рис - рідкісний злак, в якому немає глютену, але є величезна кількість поживних речовин. Користь рисової муки для організму полягає в комплексній дії. У складі борошна є вітаміни групи В, які покращують обмінні процеси (ліпідний, білковий, вуглеводний), а також знижують рівень поганого холестерину в крові. Що ще міститься в рисовому борошні і яка користь від елементів:

  • Марганець регулює рівень цукру в крові, бореться з вільними радикалами, зберігаючи цілісність клітинних мембран.
  • Селен бере участь в окисно-відновних реакціях, зміцнює імунітет і сприятливо діє на репродуктивну систему.
  • Вітамін РР бере участь у метаболізмі білків, жирів, амінокислот, а також в процесах біосинтезу.

Результатом регулярного вживання рисової муки буде очищення організму від солей, зміцнення імунітету і нервової системи, поліпшення роботи серцево-судинної системи, а ще значне поліпшення стану волосся і шкіри. Рисове борошно - це ідеальний продукт для людей, які постійно страждають від розладів травлення. Вона покращує перистальтику кишечника, не викликає тяжкості в шлунку і легко засвоюється організмом.

Яка мука найбільш корисна? В спектрі запропонованих продуктів варто вибирати борошно, отримане від перемелювання бурого або нешліфованого рису. Воно в рази корисніше, оскільки при обробці зберігається все зерно цілком, включаючи оболонку. А адже саме оболонка містить найбільшу кількість корисних речовин і мікроелементів. Калорійність рисової муки з шліфованого білого рису становить 366 кКал, а муки з бурого рису - 363 кКал. Оскільки вживання в їжу страв з рисовим борошном зменшує потребу людини в цукрі і жирах без зменшення одержуваної енергії, продукт став одним з найбільш популярних серед людей, охочих схуднути.

Застосування рисового борошна

Оскільки в борошні відсутня клейковина, вся випічка виходить розсипчастою і хрусткою. Утвориться рум'яна засмажена скоринка, яка робить готові страви ще смачніше. Млинці, оладки, запіканки, хлібці, а також рисова локшина або тісто для пельменів. Все це можна приготувати, маючи під рукою якісні інгредієнти. Особливо смачно виходять сирники з рисовим борошном. Рецепт їх неймовірно простий. Вам знадобиться 500 грамів м'якого сиру, 1 яйце, дві ложки цукру, дві ложки рисового борошна. А якщо обсмажити сирники на кокосовій олії, вони придбають неймовірний аромат.

Чи можна самому зробити рисову муку? Таке запитання цілком логічно цікавить багатьох господинь. На жаль, зробити рисову муку в домашніх умовах практично неможливо з причини відсутності спеціального обладнання. А ось купити корисний і поживний продукт в потрібній кількості Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. Наш магазин пропонує продукти відмінної якості за досить демократичними цінами. В наявності продукція відомих брендів: Сто пудів, Bob's Red Mill, World's Rice. Ви можете швидко і вигідно купити в Києві рисове борошно з білого, бурого, нешліфованого рису, замовивши доставку товару додому або в офіс. Ми регулярно поповнюємо запаси, тому дефіциту в продукції немає. А це означає, що Ви можете купити рисову муку в будь-якій кількості і скільки завгодно тішити близьких або клієнтів корисною, смачною випічкою.