Гречане борошно - купити Борошно у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Гречане борошно у Харкові


Гречане борошно - один з продуктів, одержуваних з гречки. Не секрет, що крупа має високу харчову цінність, а також славиться своїм чудовим смаком. Якщо на столі є гречана мука і пшенична різниця продуктів практично не помітна. Хіба що борошно з гречки буде трохи темніше. Текстура і фракція помелу фактично не відрізняються, тому борошно з гречки можна сміливо використовувати замість пшеничного для виготовлення всіляких страв. Це не тільки урізноманітнює раціон, але і зробить його більш корисним. Адже на відміну від пшениці, гречка відноситься до категорії дієтичних продуктів.

В Україні продукт лише набирає популярність, тоді як в Європі і Азії вже давно оцінили корисні властивості борошна. Сьогодні це невід'ємна складова збалансованого і правильного раціону харчування, який приносить здоров'ю тільки користь. Ще один момент, завдяки якому популярне гречане борошно - глютен. У крупі він повністю відсутній. Отже, млинці, оладки, локшину, хліб з гречаного борошна можна їсти навіть в рамках безглютенової дієти.

Дуже часто використовується гречане борошно для схуднення. Навіть в невеликих кількостях воно суттєво втамовує голод, при цьому калорійність його досить помірна (не більше 353 кКал на 100 грамів). При цьому продукт багатий на ряд унікальних амінокислот, які сприяють природній детоксикації організму. На додаток до делікатного схуднення Ви отримуєте ще і красиве, здорове тіло, вільне від шлаків і токсинів.

Гречане борошно. Харчова цінність та склад продукту

На відміну від пшеничного борошна гречана містить більше повільних вуглеводів, які засвоюються організмом поступово і насичують енергією тривалий період часу. Також в її складі присутні такі мікроелементи, як фосфор, марганець, магній, залізо. Білки представлені досить широко. У гречці є лізин, гліцин, триптофан, метіонін і аргінін. Крім цього продукт багатий на вітаміни і мінерали. Тож не дивно, що борошно з гречки присутній в дієтичному, а також в дитячому харчуванні. Адже це джерело речовин, необхідних для нормального функціонування організму.

Борошно гречане і її корисні властивості

Поки одні бояться їсти випічку, щоб не погладшати, інші регулярно печуть хліб, млинці з гречаного борошна і балують себе смачними продуктами. Практика показує, що вміле використання гречаного борошна для приготування їжі має безліч незаперечних переваг. Випічка, локшина, соуси з гречаним борошном приносять організму лише користь, оскільки гречка містить великий відсоток складних вуглеводів і відноситься до дієтичних продуктів. Більш того, вона допустима в раціоні людей, які страждають на цукровий діабет 2 типу. Якими корисними властивостями володіє борошно гречане:

  • Нормалізує функцію згортання крові і насичує її киснем.
  • Очищає кишечник від токсинів, шлаків і хвороботворних бактерій.
  • Благотворно діє на стінки судин.
  • Знижує рівень поганого холестерину в крові.
  • Надає профілактичну дію при варикозі.
  • Піклується про красу шкіри, волосся і нігтів.
  • Стабілізує роботу нервової системи.
  • Зміцнює імунну систему.

Також гречане борошно це кращий засіб для нормалізації обмінних процесів. Регулярно вживаючи продукт, можна схуднути без всяких дієт. Крім цього, гречане борошно є профілактичним засобом від ожиріння, діабету, імунодефіциту.

Гречане борошно. Як зробити в домашніх умовах

Раніше продукт складно було знайти у вільному продажу, тому доводилося робити його своїми руками. Для цього гречану крупу ретельно промивали і гарненько висушували. Після її перемелювали в кавомолці або кухонному комбайні до стану однорідного порошку. Однак не завжди фракція помелу була оптимальною для приготування тих чи інших страв. Тому зараз, коли купити гречане борошно можна в будь-якому магазині, ситуація значно покращилася.

Якщо Вам знадобилося гречане борошно, Ви можете недорого замовити його онлайн на сайті АкваМаркет. Ми відібрали продукцію кращих виробників, які зарекомендували себе на українському ринку. Борошно з гречки ТМ Сто пудів, Козуб, Август, Сквірянка за ціною виробника. Замовляти продукти можна як в роздріб, так і оптом. Ціни в будь-якому випадку будуть максимально вигідними і доступними. Зверніть увагу, що АкваМаркет працює цілодобово і без вихідних навіть в умовах локдауна. Продукти доставляються по всій Україні в максимально стислі терміни, що значно спрощує шопінг для наших клієнтів. Будь-які види гречаного борошна для здорового і корисного харчування. Замовляйте прямо зараз!