Кокосова стружка - купити Випічка, желе у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кокосова стружка у Харкові


Кокосова стружка являє собою подрібнену і висушену м'якоть кокоса. Це гранули білого кольору з легким ароматом кокосового горіха. Величина частинок безпосередньо залежить від того, яку тертку використовували для подрібнення м'якоті. Відповідно, різниться вона по фракції подрібнення на велику, середню і зовсім дрібну.

Склад і калорійність кокосової стружки

Продукт багатий на вітаміни А, С, В, Е, мінерали і мікроелементи. Також в складі присутній біотин, токоферол і аскорбінова кислота. У м'якоті горіха є клітковина (співвідношення 4,5 г на 100 г продукту), яка стимулює очищення кишечника від шкідливих речовин і шлаків. Примітно те, що в стружці немає крохмалю і холестерину, а також мало цукрів. При досить високій калорійності (592 ккал) це корисний і поживний продукт, який благотворно діє на організм людини.

Корисні властивості

Кокосова стружка - це потужний антиоксидант, а також профілактичний засіб, що захищає від виникнення онкологічних захворювань. Завдяки вмісту клітковини стружка кокоса стимулює роботу шлунково-кишкового тракту і покращує перистальтику кишечника. Очищуючий ефект від вживання не втрачається навіть якщо розводити сухі гранули водою. Як ще продукт діє на організм:

  • Зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму.
  • Піклується про серце та судини.
  • Підтримує здоров'я органів слуху і зору.
  • Заряджає енергією і дарує заряд бадьорості, тим самим підвищуючи активність людини.
  • Стимулює роботу мозку і покращує пам'ять.

Якщо Ви до сих пір замислюєтеся, для чого кокосова стружка потрібна в раціоні, ось ще кілька аргументів на користь того, щоб регулярно її вживати. Завдяки наявності в складі антиоксидантних речовин стружка кокоса не тільки омолоджує організм на клітинному рівні, а й нейтралізує запальні процеси в організмі. А ще її застосовують як безпечний засіб від паразитів у маленьких дітей. Примітно те, що стружка зберігає свою користь максимально довго і не псується.

Способи застосування

Найбільше поширення продукт отримав в кулінарії. Є абсолютно різні рецепти з кокосовою стружкою, що відрізняються за ступенем складності і компонентним складом. Незамінна стружка кокосового горіха в виробництві солодощів. Її додають в шоколад, цукерки, батончики. Торт з кокосовою стружкою можна готувати навіть вдома. Причому, додаючи інгредієнт як в коржі, так і в крем для обмазки. Також продукт відмінно поєднується з фруктами, горіхами, шоколадом, ягодами.

Можливо Ви здивуєтеся, але цукерки і печиво з кокосовою стружкою - далеко не межа гастрономічного застосування продукту. Гранули додають в основні страви: обсмажують з м'ясом, рибою, крабовими паличками, вводять до складу соусу або кляра для смаження сиру, філе риби або птиці. А ще стружкою посипають салати або легені не солодкі закуски.

Випускається також спеціальна кокосова стружка для рослин: субстрат, який використовується в якості екологічного та безпечного середовища для вирощування квітів та овочів. За кордоном субстрат повністю замінює грунт в теплицях або є основною добавкою до нього.

Тепер Ви знаєте, що таке кокосова стружка і для чого вона потрібна. Продукт з багатим вітамінно-мінеральним складом набув широкого поширення далеко за межами кулінарної середовища. Купити кокосову стружку найкращої якості Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Швидко доставляємо продукцію по Києву, області та Україні. Зручна система оплати, можливість замовлення оптом, тільки перевірені виробники і повна гарантія якості. Телефонуйте, наші менеджери цілодобово на зв'язку!