Трубчасті макарони - купити Макарони у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Трубчасті макарони у Харкові


Трубчасті макарони всім нам добре відомі. Це макаронні вироби, які виробляються в формі трубочок довільної довжини і товщини. Примітно, що в асортименті є як невеликі, так і великі вироби (наприклад, канелоні). І саме розмір визначає особливості застосування макаронних виробів в кулінарії. Так, маленькі макарони трубчасті відмінно затримують густі соуси і підливи, тому їх традиційно подають як гарнір до м'ясних, рибних страв. Соус проникає в маленькі отвори всередині трубки, що робить пасту неймовірно соковитою і смачною. У той же час великі макарони призначені для запікання. Класичні канеллоні з фаршем - це візитна картка італійської кухні. Блюдо, що чимось нагадує лазанью, подобається гурманам в усьому світі. І приготувати його може кожен, якщо під рукою є справжні італійські канеллоні Barilla, Reggia, Pasta Zara, виготовлені з твердих сортів пшениці. Купити їх недорого, так само як і інші різновиди трубчастих макаронів Ви можете на сайті АкваМаркет. В наявності продукція кращих брендів, які виробляють макаронні вироби. Паста Divella, La Pasta, Чумак для Ваших кулінарних шедеврів. Завдяки збалансованому складу і якісним інгредієнтам макарони прекрасно зберігають форму після варіння, не розвалюються і не злипаються. Це відмінне джерело вітамінів і мікроелементів, необхідних нашому організму для нормального функціонування. Смачна, поживна паста на відстані одного кліка. Замовлення приймаються як онлайн, так і по телефону. Доставка товарів по Києву та Україні здійснюється будь-транспортною компанією на вибір покупця.

Трубчасті макарони і їх особливості

Макаронні вироби відрізняються один від одного сортом і вихідною сировиною, з якого вони виробляються. Від цього безпосередньо залежить калорійність і хімічний склад продукту. Детальна інформація про склад вказується виробником на упаковці. Примітно, що деякі бренди виробляють виключно пасту з твердих сортів пшениці. Наприклад, Barilla. А в асортименті трубчастих макаронів Хуторок можна знайти як пасту з твердих сортів пшениці, так і з борошна вищого сорту, в якій більше клейковини.

Які види трубчастих макаронів користуються найбільшим попитом:

  • Макарони (macaroni). Виглядають як довга пряма трубочка з прямим або косим зрізом.
  • Ріжки (elbow macaroni). Являють собою короткі вигнуті трубочки з прямим зрізом. Традиційно ріжки використовують для приготування класичної страви макарони з сиром.
  • Пір'я (penne rigate). Коротка паста у вигляді трубочок з косими зрізами по діагоналі з ребристою поверхнею. Паста пенне прекрасно поєднується з будь-якими видами соусів, включаючи томатні заправки. Вона доповнить сирний, рибний, вершковий соус. Тому макарони пенне вважаються універсальним продуктом для приготування багатьох різновидів італійської пасти.
  • Каннеллоні (сannelloni). Паста в вигляді великих трубочок або циліндрів, довжина 12-15 см, діаметр близько 3-6 см. Це різновид сицилійських макаронів, які за традицією вживають в день Святого Стефана. Однак каннеллоні з фаршем настільки смачні і незвичайні, що дане блюдо сьогодні вважається візитною карткою італійської кухні поряд з лазаньєю. Завдяки простору всередині трубок паста підходить для густих соусів і начинок. Найчастіше її запікають, попередньо наповнюючи овочами або м'ясним фаршем.

Скільки варити макарони трубчасті

Час приготування пасти залежить від її сорту. Макарони з борошна вищого сорту готуються швидше, а з твердих сортів пшениці - довше. Орієнтуйтеся на рекомендації виробника. На кожній пачці є рецепт, як варити пенне, ріжки або макарони. Якщо Ви хочете приготувати пасту аль денте (злегка недоварену), то тримайте макаронні вироби в окропі на 1-2 хвилини менше, ніж передбачено для повного приготування.

Готуємо каннеллоні. Рецепт пасти з м'ясною начинкою

Ви напевно не раз бачили в магазині канеллоні Barilla. Любителям м'ясних страв неодмінно сподобається рецепт каннеллоні з м'ясом під соусом бешамель. Це чудова альтернатива набридлим пельменям. У порівнянні з лазаньєю каннеллоні готуються швидше, а смак готового блюда нітрохи не гірше. Отже, що знадобиться для роботи:

  • 12 трубочок каннеллоні.
  • 300 г сирого м'ясного фаршу.
  • 1 цибулина.
  • 3 стиглих томата.
  • 150 г печериць.
  • 100 г твердого сиру.
  • Сіль, перець за смаком.

Краще, якщо фарш буде яловичий. Тоді запіканка вийде не тільки смачною, але й корисною. Але навіть якщо у Вас під рукою свинина, нічого страшного. Блюдо вийде трохи жирніше, але смак його все одно буде чудовим. Як приготувати каннеллоні з м'ясом:

  • Ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками.
  • Томати бланшуйте в окропі, зніміть шкірку і наріжте дрібними кубиками.
  • Печериці наріжте тонкими і красивими скибочками.
  • На розігріту сковорідку з невеликою кількістю оливкової олії викладіть цибулю і обсмажте її 2-3 хвилини.
  • Потім додайте туди гриби і продовжуйте обсмажувати ще 3-5 хвилин.
  • Викладіть в овочі м'ясний фарш, щедро присипте спеціями і обсмажуйте до готовності, періодично помішуючи.
  • За 5-7 хвилин до готовності м'яса додайте в сковороду томати. Продовжуйте помішувати. За 5 хвилин з томатів впоратися зайвий сік, але соус не загусне.
  • Остудіть начинку і додайте до неї натертий твердий сир.
  • В окремому посуді приготуйте соус бешамель. Для цього розтопіть вершкове масло, введіть в нього борошно і обсмажуйте до золотистого кольору. Після влийте молоко, доведіть соус до густої консистенції.
  • Дно жароміцної форми змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями.
  • Подивіться на упаковці, чи потрібно відварювати каннеллони. Якщо так - відваріть їх до напівготовності в каструлі з великою кількістю води.
  • Наповніть трубочки фаршем, викладаючи кожну в форму.
  • Залийте пасту соусом і щедро присипте тертим сиром.
  • Випікайте каннеллоні в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 35-40 хвилин.

Подавайте запіканку гарячою, прикрасивши свіжою зеленню або листочками зеленого базиліка. Каннеллоні також відмінно поєднуються з легким овочевим салатом. Смачного!