Зволожувач для обличчя - купити Техніка для догляду та краси у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Зволожувач для обличчя у Харкові


Наша шкіра постійно стикається з впливом зовнішнього середовища. Морози, вітер, пекуче сонце, радіатори опалення, косметика, жорстка вода - це лише мала дещиця випробувань, які випадають на її частку щодня. Всі ці фактори суттєво впливають на її красу, молодість, здоров'я. Щоб зберегти гарний колір обличчя і перешкоджати віковим змінам слід використовувати грамотний догляд. Зволоження - один з ключових етапів доглядових процедур.

Можливо, Ви здивуєтеся, але звичайних косметичних продуктів вже недостатньо. Зовнішнє середовище настільки агресивне, що наша шкіра потребує додаткового зволоження практично постійно. Вдома, в офісі, а особливо - в подорожах. Авіаперельоти вкрай негативно відбиваються на стані епідермісу. Тому помилково вважати, що зволожувати шкіру варто тільки в літній період. На допомогу прийде портативний зволожувач для обличчя - новітня розробка в області б'юті-індустрії. Компактний, функціональний, зручний прилад, за допомогою якого Ви легко відновите навіть вкрай зневоднену і пересушену шкіру. Давайте познайомимося з пристроєм ближче.

Зволожувач для обличчя. Що це

Потреба в подібному пристрої з'явилася вже давно, однак лише через якийсь час назад на ринку нарешті з'явився гідний прототип. Сучасний зволожувач для обличчя - це компактний пристрій, який легко поміщається в долоні. Стильний, ергономічний прилад універсальний в застосуванні і підходить для будь-якого типу шкіри, включаючи гіперчутливу або схильну до подразнень. Прилад для зволоження шкіри також застосовується в якості міні-пароочисника для дезінфекції.

З появою подібних пристроїв догляд за шкірою став набагато простішим і зручнішим. Завдяки компактним розмірам і простий конструкції зволожувач для шкіри обличчя легко брати з собою куди завгодно. Діє прилад швидко і ефективно, зменшуючи дрібні зморшки, усуваючи надмірну чутливість шкіри, яка з'явилася як реакція на зовнішні подразники. Всього одна процедура - і обличчя знову сяє свіжістю.

Принцип дії пристрою простий. У включеному стані вбудований мотор створює ультразвукові коливання, які впливають на мембрану. Та в свою чергу перетворює воду в найдрібніші нано частинки. Вони рівномірно розпорошуються на шкіру, а оскільки мають гранично малий розмір, не затримуються на поверхні, а миттєво проникають всередину. Таким чином, нано зволожувач для обличчя інтенсивно впливає на епідерміс. Важлива особливість пристрою - можливість використання навіть при нанесеному макіяжі. Нано частинки проникають всередину дерми навіть через шар пудри, при цьому не псують макіяж.

Користь подібних пристроїв неоціненна. Зволожувачі для обличчя підійдуть усім, хто довго перебуває в приміщенні, працює за комп'ютером або знаходиться під впливом кліматичної техніки. Стане в нагоді зволожувач мандрівникам, які постійно літають в літаках або часто їздять на потягах, автомобілях. Зволожувальні для особи і його переваги:

  • Глибоке очищення і зволоження дерми.
  • Стимуляція обмінних процесів, прискорення відновлення клітин, локальна детоксикація.
  • Компактні розміри, вбудований акумулятор, який забезпечує пристрою абсолютну портативність.
  • Висока ефективність, доведена мільйонами задоволених користувачів.
  • Зручний механізм, за допомогою якого зволожувати шкіру можна під будь-яким кутом.
  • Доступна ціна. Купити зволожувач для обличчя може кожен, адже його вартість залишається гранично низькою.

Як користуватися зволожувачем для обличчя

Спочатку потрібно взяти прилад і наповнити ємність. Потім увімкніть пристрій, після чого на поверхні загоряється відповідний індикатор. Він сигналізує про те, що можна починати роботу. Тримайте кишеньковий зволожувач для обличчя на відстані 15-20 см. Обробляти шкіру можна до двох хвилин, після чого пристрій потрібно вимкнути. Як бачите, все гранично просто. В середньому, повного заряду акумуляторної батареї вистачає на 25-30 хвилин безперервної роботи приладу. Отже, їм можна скористатися кілька разів за день без необхідності додаткової підзарядки.

Всередину ємності можна додавати косметичні засоби: сироватки, лосьйони, есенції для підвищення ефективності процедури. Також замінюють звичайну воду мінеральною або талою, що також діє на шкіру сприятливо.

Хочете виглядати бездоганно і відчувати себе на всі 100%? Тоді замовте портативний зволожувач для обличчя в Києві. АкваМаркет пропонує купити з доставкою зволожувач для обличчя дешево, при цьому не заощадивши на якості товару. Тільки оригінальна брендовий продукція, гарантія якості і доступна ціна. Зволожувачі ViO, які вже встигли зарекомендувати себе в Україні. Поспішайте, прилади для догляду користуються величезним попитом!