Тунець - купити Рибні консерви у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Тунець у Харкові


Останнім часом тунець консервований став затребуваним продуктом. І це не дивно. Все більше людей вважає за краще харчуватися корисними продуктами, а консервований тунець є вельми якісною заготівлею. Порція риби покриває добову потребу дорослої людини в білку. Також в ньому містяться незамінні жирні кислоти, а ще практично повний комплекс вітамінів. У кулінарії консерви застосовують аналогічно свіжому філе тунця: з них готують супи, салати, закуски, пироги та інші страви.

Тунець консервований: калорійність і користь

У всьому світі тунець - одна з найбільш споживаних видів риб. Це універсальний інгредієнт для приготування різних страв. Завдяки високому вмісту жирних кислот Омега-3 і Омега-6 тунець зміцнює серцево-судинну систему і сприятливо діє на активність головного мозку. Поряд з цим тунець вважається джерелом легкозасвоюваного білка, на частку якого припадає близько 30% консерви. Серед мікро- і макроелементів присутній натрій, магній, калій, цинк. Вітаміни представлені не меншому розмаїтті: A, B1, B2, D, E і інші. Не забувайте про незамінні амінокислоти, які потрібні для нормального функціонування нервової системи і побудови нових м'язових волокон. Завдяки такому унікальному складу користь тунця для організму людини величезна. Як діє продукт:

  • Нормалізує рівень цукру в крові.
  • Покращує стан нервової системи, підвищуючи стійкість до стресів людини.
  • Перешкоджає розвитку онкологічних захворювань.
  • Підтримує роботу опорно-рухової системи.
  • Зміцнює імунітет.
  • Піклується про здоров'я і красу шкіри.
  • Усуває запальні процеси, що виникають в організмі.

Що приготувати. Популярні страви з тунцем

Головна перевага, якою володіє тунець в банках Аквамарин, Rio Mare, Maremi - повна готовність до вживання. Досить розкрити баночку і додати продукт до інших інгредієнтів. Тому найчастіше з тунця готують легкі закуски і салати. Нерідко його додають в начинку для пирогів або кішів. Головне, визначитися, який смак Ви хочете отримати, оскільки самі консерви відрізняються за вмістом. Можна купити такі види:

  • Тунець у власному соку. Максимально дієтичний продукт, який впишеться навіть в низькокалорійний раціон. Консервований тунець у власному соку Athena, Mare Aperto володіє нейтральним смаком, оскільки не містить додаткових добавок. Підійде для приготування котлет, пасти, піци, фаршированих овочів і сендвічів.
  • Тунець в олії. Такий же корисний, як і свіжа риба. Смак продукту гармонійно відтіняють кращі сорти масла. Так, виробники Ondina, Rio Mare пропонує тунець в оливковій олії з пікантною гірчинкою і характерним ароматом зелених оливок. А якщо Вам до душі тунець в олії, зверніть увагу на продукцію Calvo.
  • Тунець салатний. Подрібнені шматочки філе не потребують попереднього подрібнення. Бренд Nostromo вже подбав про комфорт покупців і пропонує ідеальний тунець для салату.
  • Тунець з овочами. Шматочки риби вже подрібнені, заправлені і доповнені овочами. В якості добавки використовується солодкий перець, кукурудза, горошок, оливки. Найпростіший рецепт легкого та корисного салату - взяти тунець Kaija овочами, додати в нього варене яйце, улюблену зелень, помідори черрі і змішати. Блюдо навіть не потребує додаткової заправки, адже консерви вже доведені до збалансованого смаку.

Не бійтеся експериментувати. Пробуйте нові поєднання, сміливо використовуйте різноманітні продукти. А магазин АкваМаркет допоможе Вам знайти свій ідеальний рецепт. У нашому онлайн-каталозі Ви можете купити з доставкою тунець консервований від кращих світових виробників. Продукти для легких закусок або дієтичних салатів, риба в рослинному, оливковому або томатному соусі, з овочами або без. Замовляйте корисні продукти онлайн прямо зараз!

Як правильно вибрати консерви з тунця

Не варто орієнтуватися на вартість. Краще звертайте увагу на локацію виробничих потужностей. Краще, якщо заготовка консервів здійснюється в безпосередній близькості місця його проживання. Це в рази підвищує якість консервованої риби. Віддавайте перевагу продукції перевірених брендів, оскільки вони дорожать репутацією і дотримуються високі стандарти якості та безпеки виробництва рибних консервів. У нашому магазині Ви знайдете виключно смачні, поживні, корисні консерви з тунця від кращих виробників.