Кілька - купити Рибні консерви у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кілька у Харкові


Історично склалося так, що кілька і тюлька в Україні вважається синонімом бідності. Ще за часів СРСР консерви з кільки випускали через тотальний дефіцит. Завдяки дешевизні рибні консерви практично миттєво знайшли величезну кількість шанувальників. І навіть зараз, за ​​часів товарного достатку, кілька в томаті або в маслі залишається незмінно популярною у споживачів. Цікавий факт: дешева в Україні рибна консерва в багатьох європейських країнах вважається делікатесом, що відбивається на її вартості.

Кілька: що це за риба

Насправді кілька - це не назва окремого різновиду риби, а збірне ім'я для цілого роду риб сімейства оселедцевих. На черевці риби обов'язково є невеликі шипуваті лусочки, завдяки яким вона легко пірнає в глибину водойми. Оскільки саме лусочки роблять тушку риби схожою на борт корабля, звідси і з'явилася назва. Фактично кілька - це європейський шпрот. Вона водиться як в солоній, так і в прісній воді. Найкраще відома кілька балтійська і кілька чорноморська. Виловом риби займаються такі країни, як Украіна, Латвія, Росія, Болгарія, Данія, Норвегія.

Кілька. Користь і склад

Як і будь-яка інша риба, кілька багата поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Вони незамінні для нормального функціонування серцево-судинної системи. Також риба - джерело легкозасвоюваного білка, який за складом амінокислот лише трохи поступається білку з м'яса. Тому людям, які в силу тих чи інших причин відмовилися від вживання тваринного протеїну, можна купувати кільку пряного посолу в якості альтернативного продукту. Також консервована риба містить вітаміни А, Е, D, В1, В6, В12, РР, йод, магній, селен, кальцій і фосфор.

Склад кільки в томаті: риба, томатна паста, мускатний горіх, борошно, кардамон, цибулю, цукор, коріандр. Калорійність консерви становить 130 кКал на 100 грамів, де 55% припадає на білки. Однак різниця в калорійності продукту від різних виробників дуже велика: від 110 до 247 калорій на 100 грамів. Тому якщо Ви хочете купити кільку в томаті і для Вас важлива калорійність, уважно вивчайте етикетку. Корисні властивості рибної консерви:

  • Підвищує еластичність судин і зміцнює серце.
  • Володіє противоатеросклеротичними властивостями.
  • Зміцнює кісткові тканини, що особливо важливо для людей похилого віку.
  • Білок з риби легко засвоюється, не перевантажує шлунковий тракт.
  • Продукт знижує рівень поганого холестерину в крові.
  • Профілактика анемії завдяки високій концентрації заліза.
  • Сприятливий вплив на репродуктивну систему і роботу статевих залоз.

Як приготувати і з чим подавати

Кілька в кулінарії вважається одним з найдоступніших продуктів, при цьому її склад і смак подобаються багатьом споживачам. Тож не дивно, що з'явилися різноманітні рецепти з консервованої риби. Кулінари навчилися готувати з кількою борщ, супи, закуски і інші блюда. Риба в томаті або в маслі відмінно зберігається без холодильника. Її можна брати з собою в туристичні походи або подорожі. Баночка свіжої кільки відмінно доповнить запечену або відварну картоплю. А ще з дрібної риби можна приготувати всілякі паштетні намазки для бутербродів або канапе. Кілька в маслі підійде для незвичайного заливного або макаронів по-флотськи. Головне - підібрати гарні консерви, вироблені зі свіжої сировини з урахуванням нинішніх стандартів якості та безпеки.

Як вибрати консерви кілька

В першу чергу варто уважно вивчити упаковку. Банка повинна бути без здуття або деформацій. Вм'ятини, сліди іржі та інші дефекти говорять про порушення умов зберігання консерви. Що стосується самого оформлення, то у перевірених брендів воно акуратне. Рівні етикетки, які щільно приклеєні, коректна орієнтація малюнка і тексту і т.д. Обов'язково перевірте термін зберігання і дату виробництва.

У хорошій консерві соус заповнює банку не більше ніж на одну чверть. Він однорідний і не розшаровується. Філе риби незбиране, невелике. Якщо соус надто яскравий, швидше за все в ньому присутні барвники.

На жаль, оцінити якість продукту в жерстяній банці до покупки важко. Але якщо вибирати консерви перевірених виробників, то можна не сумніватися в їх якості. Саме таку кільку в томаті і олії пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. Відмінні рибні консерви Brivais Vilnis, Аквамарин, Kaija з можливістю доставки в будь-яку точку країни. Зверніть увагу, що при замовленні оптом діють приємні знижки. Перед відправкою весь товар проходить ретельну перевірку, тому наші покупці отримують тільки добірні консерви з кільки зі свіжими датами виготовлення.