Молоко бариста - купити Добавки до кави у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Молоко бариста у Харкові


Популярні кавові напої на 2/3 складаються з молока і молочної піни, тому вибору молока для їх приготування варто приділити особливу увагу. Особливо, якщо мова йде про кав'ярні або ресторани, де ці напої пропонують відвідувачам. Молоко для кави має свої особливості, і якщо вміст білка або жиру буде недостатнім / надмірним, приготувати смачний напій не вийде.

Ідеальне молоко для кави добре збивається, володіє високою еластичністю, при збиванні не утворює великих бульбашок. Ці властивості безпосередньо залежать від складу:

  • Білок забезпечує щільність і еластичність піни.
  • Жири впливають на тактильність і текстуру напою.
  • Вуглеводи роблять молоко солодким при нагріванні.

Отже, смак кавового напою багато в чому визначається як якістю зерна, так і смаковими якостями, жирністю і типом використаного молока. Вибір марки молочної продукції для кав'ярні має не менше значення, ніж вибір хорошого зерна. Тут не можна покладатися на удачу і вибирати перший-ліпший бренд. Тим більше, що в продажу з'явилося спеціальне молоко бариста.

Чим відрізняється молоко для кави від звичайного

Бариста молоко - окремий продукт, створений спеціально для приготування ідеального капучино або латте. Всі бариста знають, який відсоток жирності повинен бути у молока і оптимальний вміст білка в ньому. Для кавових напоїв підходить молоко 2,5-3 відсотків жирності, з вмістом білка близько 3 г. Тільки в цьому випадку пінка вийде стійкою і тягучою. Але якщо напій попався неякісний, професійні бариста знають, як правильно збивати молоко і отримати бажаний результат.

Звичайні споживачі подібними знаннями не володіють і у них немає часу, щоб вивчити молочну культуру від А до Я. Як приготувати смачний капучино в домашніх умовах? Вибрати бариста молоко.

Це нормалізований продукт, в якому жирність, кількість сухих знежирених речовин і білка змінено з тією метою, щоб приготувати ідеальний кавовий напій. Примітно, що молоко бариста може бути звичайним і рослинним. Випускають його такі бренди, як Алпро, Савушкін продукт, Галичина, Мілкавіта.

А як на рахунок альтернативи

Незважаючи на те, що більшість еспресо-машин розроблено для роботи зі звичайним молоком, пісні альтернативи все частіше з'являються в меню кав'ярень, хоча і залишаються в тіні коров'ячого молока. Яке рослинне молоко для кави користується найбільшим попитом:

  • Соєве. Воно недороге і приємне на смак. Головне достоїнство соєвого молока Vega Milk, Milkavita - це утворення щільної, стійкою піни, схожої на пінку від коров'ячого молока. Оскільки соєва альтернатива при надмірному нагріванні або взаємодії із занадто кислим зерном може згорнутися, бариста збивають каву з молоком разом, а не окремо.
  • Мигдальне. Його люблять завдяки ненав'язливому горіховому присмаку. Так само, як і соєве, утворює щільну пишну пінку на кавовому напої.
  • Вівсяне молоко. На думку бариста, з усіх рослинних альтернатив саме молоко вівсяне збивається найлегше. Однак низький вміст білка не дає пишної пінки, вона швидко осідає.
  • Кокосове молоко для кави. Воно надає напою ніжність і легкий смаковий відтінок пікантного горіха. Кокосове молоко Alpro, Orasi містить незамінні Омега-3 жирні кислоти, а готова кава виходить делікатною і приємною.

Є й інші види рослинної альтернативи: рисове, конопляне, кешью, фісташкове молоко, але вони зустрічаються у бариста рідше.

Недоліком рослинного молока є недостатньо стійка пінка. Вона швидко розшаровується і опадає, тому в разі кави з рослинним молоком не варто говорити про красиві малюнки, якими прикрашають напої. Візерунки швидко розповзаються, і звинувачувати бариста в цьому не можна. Але з іншого боку рослинне молоко Joya, Alpro, Vega Milk володіє прекрасним хімічним складом. Воно корисне, поживне і підходить для людей, які в силу певних причин не вживають звичайне молоко. Отже, в цьому випадку можна знизити значимість латте-арту на увазі користі рослинних аналогів. У разі використання соєвого, мигдалевого продукту головне розуміти, як і скільки збивати молоко для кави, щоб отримати щільну пінку, яка протримається на поверхні кружки деякий час.

Де купити молоко для кави

Будь-який з вищевказаних продуктів Ви можете вигідно замовити на сайті АкваМаркет. Проаналізувавши потреби покупців, ми відібрали краще молоко для кави, яке в широкому асортименті запропоновано в нашому онлайн-каталозі. Звичайне молоко бариста, а також численні рослинні альтернативи з хорошими органолептичними властивостями ідеально підходять для приготування кавових напоїв. Купити молоко для кав'ярні оптом в Києві можна навіть в умовах локдауна, оскільки наша доставка працює без вихідних і перерв. Відправимо молоко в будь-яку точку країни, своєчасно забезпечивши Вас якісними інгредієнтами для приготування латте, капучино, флет-уайт і інших популярних напоїв. Зверніть увагу, що купити молоко для кави можна як оптом, так і в роздріб. Ціни приємні навіть для тих покупців, хто планує замовити тетрапаки молока поштучно!