Бомбочки для ванни - купити Догляд за тілом у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Бомбочки для ванни у Харкові


Бомбочки для ванни захопили світ, завоювавши серця мільйонів шанувальників. Це незвичайні косметичні продукти, завдяки яким прийом ванни перетворився на справжню розвагу. Бомбочка для ванни це невелика сфера, на дотик трохи шорстка, легко поміщається в долоню і легко розчиняється у воді. Залежно від складу сфера може бути з запахом і без, так само як і з кольором. Багато виробників додають всередину блискітки, яскраві барвники. Тому коли бомбочка розчиняється в воді, утворюється блискуча і кольорова піна. Спочатку такі сфери виробляли виключно великі бренди косметики, але сьогодні багато хто знає, як зробити бомбочку для ванни своїми руками. Рецепт цього досить простий, зате задоволення маса. До переваг бомб можна віднести натуральний склад, доступну вартість, а також косметичні властивості. Крім того, немає особливих хитрощів, як правильно користуватися бомбочками для ванни. Просто киньте кульку в воду і насолоджуйтеся процесом.

Навіщо потрібна бомбочка для ванн

Перше, що спадає на думку - це створення приємної атмосфери. Процес прийняття ванни з бомбочкою цікавий не тільки для дітей, а й для дорослих. Це можливість відновити психоемоційний стан, позбутися стресу і розслабитися після стомлюючого дня. Але є ще кілька причин купити бомбочку для ванни:

  • Ароматерапія для душі і тіла. До складу сфер, як правило, входять натуральні ароматизатори, наприклад, ефірні масла. Дурманні запахи миттєво наповнюють ванну, сприяючи поліпшенню настрою. Не забудьте вивчити властивості ароматів і їх вплив на нашу психіку. Наприклад, лаванда заспокоює, цитрус - тонізує, кориця - покращує настрій, жасмин - дарує умиротворення.
  • Користь для шкіри. Бомбочки містять натуральні інгредієнти, які живлять і зволожують шкіру. Можна підібрати продукт з тими чи іншими властивостями, аналізуючи склад. Наприклад, бомбочки з цитрусом або кавою сприяють боротьбі з целюлітом. Трав'яні композиції покращують стан шкіри, позбавляють від почервоніння і запальних процесів.
  • Натуральний склад. На відміну від піни, бомбочка - повністю натуральна. А це означає, що вона безпечна для дітей і для дорослих. Суміш не містить хімічні і потенційно небезпечні добавки. Продукт гіпоалергенний і не викликає негативних реакцій з боку шкірних покривів.

Бомбочки для ванни і їх особливості

Основними інгредієнтами для виготовлення бомб є лимонна кислота і сода. Доповнюють їх ефірні масла, морська сіль, трав'яні екстракти, натуральні барвники та ароматизатори. В асортименті є величезна кількість ароматів, в яких Ви знайдете свій. Бомбочки для розслаблення, зняття больових відчуттів, релаксу. Всупереч поширеній думці, сода і лимонна кислота в даному випадку мають тільки позитивну дію. Розчиняючись у воді, вони перетворюють ванну в концентрат, корисний для Вашого організму. Сода відновлює кислотно-лужний баланс, нормалізує обмін речовин і пом'якшує воду, що особливо актуально для жителів деяких регіонів України. Лимонна кислота, в свою чергу, очищає організм від токсичних речовин.

Додаткові компоненти підсилюють ефект. Так, після процедури Ви відзначите, наскільки насиченою, м'якою, шовковистою стала Ваша шкіра. Не забувайте і про внутрішні процеси. Регулярне прийняття ванни з бомбами сприяє прискоренню обмінних процесів, насичення шкіри мінеральними речовинами, нормалізації клітинного обміну.

Види бомб

Умовно всі косметичні засоби можна розділити на три великі категорії:

  • Бомбочки без запаху. У їх складі відсутні ароматизатори і ефірні масла. Обов'язково додають в бомбочку морську сіль, яка володіє лімфодренажною і оздоровлюючою дією.
  • Ароматичні. Завдяки ефірним оліям або натуральним ароматизаторам вода набуває приємний запах, який згодом залишається на шкірі.
  • Пінні. Розчиняючись у воді, вони формують бульбашки і піну.

Замовити бомбочки для ванни онлайн пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності продукція від відомих брендів, повністю сертифікована і безпечна. На кожній бомбочці є детальний склад, інструкція, як користуватися і як правильно зберігати засіб. Величезний вибір ароматів, пінні і ароматизовані кульки для ванни, які сподобаються кожному. Купити товар за вигідною ціною Ви можете онлайн, оформивши доставку до Києва або будь-якого іншого міста України.