Помідори - купити Овочева консервація у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Помідори у Харкові


Томати можна впевнено назвати лідером серед різноманітних овочів. Цей смачний, соковитий плід вживають в сирому вигляді, використовують як інгредієнт при приготуванні різноманітних страв і соків. Помідори в Україні - продукт незамінний, однак у томатів досить короткий термін зберігання. Тому єдиний спосіб заготовити помідори на зиму - це консервація. Причому, вона буває різною. Помідори солять, маринують, квасять, сушать, в'ялять і навіть закривають у власному соку. Кожен із способів має свої особливості, а готовий продукт отримує унікальний смак і аромат.

Всіляка консервація з помідорів знайдеться в інтернет-магазині АкваМаркет. Ми відібрали найкращі продукти від топових виробників, щоб Ви могли купити з доставкою корисну консервацію до Вашого столу. В асортименті нашого магазину є мариновані і квашені помідори, томати у власному соку, незвичайні в'ялені томати в оливковій олії з пряними травами, а також сушені помідори. Будь-яку гастрономічну ідею легко втілити, якщо заглянути в наш онлайн-каталог. Більше не потрібно заготовлювати томати на зиму в домашніх умовах, адже їх можна недорого купити з доставкою на АкваМаркет. Хочете зелені помідори квашені? Або може бути Вам до душі мариновані помідори Верес? Чи плануєте приготувати новий рецепт, де потрібні помідори полпа у власному соку? Будь-яку примху найвибагливішого гурмана або досвідченого кухаря готові втілити в реальність, надавши можливість замовити онлайн якісну консервацію з помідорів. Доставка діє по всій Україні!

Мариновані помідори і їх особливості

Консервація з помідорів для українців - одна з найулюбленіших закусок. Ароматні квашені помідори з баночки відмінно доповнять вечерю. Ця закуска повністю універсальна і підходить практично до всіх страв. Картопля, гречка, м'ясо, риба, макарони, запіканки - до всіх цих гастрономічних цікавинок можна подавати смачні квашені червоні або зелені помідори.

Є маса рецептів, як приготувати помідори на зиму. Стандартно використовують свіжі плоди, оцет, прянощі, сіль, перець, лавровий лист. За бажанням в банки додають і незвичайні інгредієнти, наприклад, цибулю, листя смородини або вишні, гірчицю. Консервують абсолютно всі види плодів, включаючи зелені і жовті помідори. Калорійність маринованих томатів досить невелика, тому їх можуть вживати в їжу люди, які дотримуються дієти.

В'ялені помідори - подарунок Середземномор'я

Завдяки особливо теплому клімату в країнах Середземномор'я ростуть чудові помідори. А оскільки температура повітря тут піднімається вище 30 градусів, місцеві жителі придумали оригінальний спосіб приготування томатів, а саме - в'ялення.

Сьогодні в'ялені помідори Чумак можна купити в будь-якому магазині. Це самобутня і смачна закуска, яку можна вживати як самостійну страву. Але також томати в'ялені додають в салати і основні страви, щоб надати їм особливо вишуканий смак. В'ялені помідори гармонійно доповнюють м'ясо, рибу, овочі, пасту, сири.

Для в'ялення, як правило, вибирають особливі сорти томатів: черрі, сливка і інші дрібні помідори на гілці. Завдяки невеликим розмірам і щільній консистенції вони зберігають форму і залишаються в міру щільними після приготування.

В'ялені помідори черрі, сливка містять багато клітковини, тому покращують роботу кишечника і травної системи. Це особливо важливо, коли за вікном зима, а ми їмо мало овочів. Також закуска зміцнює імунітет, знімає нервове напруження, пов'язане з депресивним станом, зміцнює серце і судини, покращує зір. На ринку можна знайти в'ялені томати двох видів: в оливковій олії і сушені томати. Останній варіант потрібно добре промити під краном, а потім прокип'ятити в чистій воді. В'ялені помідори в олії вже готові до вживання і не вимагають додаткової термічної обробки.

Помідори у власному соку

Томати різані консервовані у власному соку - це повноцінна і корисна заміна свіжим помідором. На відміну від маринованих плодів, цей рецепт зберігає природний смак і аромат томатів. Тому їх можна використовувати для приготування різноманітних страв.

Як і в випадку в'ялення, для консервації використовують дрібні томати. Дуже добре підходять черрі, помідори пелатія, сливка. Консервовані помідори у власному соку Bella Napoli замінюють свіжі помідори, томатну пасту або соуси. Томати у власному соку додають в перші і в м'ясні страви, запіканки і в випічку.

Оскільки в складі немає оцту, цукру та інших компонентів, в помідорах зберігається вся користь. Продукт має протизапальну, жовчогінну, сечогінну дію. Томати зміцнюють серцево-судинну систему, запобігають розвитку атеросклерозу. А ще - очищені помідори у власному соку дуже смачні. Якщо подрібнити томати і трохи розбавити соком, вийде свіжий сік. Шматочки томатів кладуть у соуси, перші і другі страви. У зимовий період консервовані помідори у власному соку просто незамінні, адже з їх допомогою можна готувати улюблені страви круглий рік, навіть якщо під рукою немає свіжих помідорів.

Замовити консервовані помідори онлайн

Для всіх шанувальників консервації з томатів інтернет-магазин АкваМаркет підготував особливу пропозицію - максимально широкий асортимент продуктів, які можна купити онлайн. В'ялені, мариновані, квашені і сушені помідори в зручних скляних або жерстяних банках доступні до замовлення цілодобово. У числі топових продуктів можна назвати помідори Ніжин, Mutti, Heinz, Верес, Чумак, Rio. Ви можете легко вибрати потрібні продукти, відправити їх в корзину і замовити за пару хвилин. Посилка буде доставлена ​​в пункт призначення в найкоротший термін. Для представників сегменту HoReCa і оптових замовників діють спеціальні ціни!