Огірки - купити Овочева консервація у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Огірки у Харкові


Огірки заслужили визнання у всьому світі завдяки своєму освіжаючому смаку і незвичайному аромату, в якому, здавалося б, зібрані всі відтінки літа. У складі огірків є ефірні масла, які надають йому неповторний аромат. Впливаючи на нюх, огірок пробуджує апетит. І це далеко не вся користь, яку він приносить організму.

Влітку огірки традиційно присутні на столах українців в достатку. Однак взимку привізні овочі навряд чи можна назвати смачними. Тому щоб зберегти урожай і ласувати улюбленими огірочками взимку їх стали консервувати. В якості маринаду по класиці використовується сіль, вода, оцет і пряні трави. Однак сьогодні можна знайти рецепт малосольних огірків на будь-який смак: гострі, кислі, солодкі, солоні.

Хімічний склад і корисні властивості

Солоні огірки - це не тільки смачна закуска до основних страв, а й корисний елемент збалансованого раціону. Навіть після консервації в овочах зберігаються вітаміни і мінерали. Зокрема, тут є вітаміни групи В, А, РР, вітамін С, а ще щедра порція мінеральних компонентів, яких в огірках маринованих більше 20. В їх числі фосфор, натрій, йод, магній, залізо. При цьому калорійність солоних огірків становить всього 16-20 кКал на 100 грам. Біологічно активні речовини містяться як в самих овочах, так і в розсолі. Ось корисні властивості, якими володіють мариновані огірки:

  • Покращують травлення.
  • Уповільнюють розмноження шкідливих бактерій в кишечнику.
  • Сприяють схудненню.
  • Відновлюють водно-сольовий баланс.
  • Прискорюють метаболізм.
  • Усувають запори і здуття живота.
  • Зміцнюють імунітет, оскільки містять багато мікроелементів.
  • Запобігають розвиток онкологічних захворювань, сприяючи виведенню з організму вільних радикалів.

Кращий рецепт консервованих огірків

Складно однозначно виділити фаворита, оскільки рецептів консервації з огірків сьогодні існує величезна кількість. Ми відібрали кілька популярних рецептів, за якими найчастіше готують консервацію:

  • Солодкі огірки на зиму. Хрусткі і незвичайні огірочки, які маринують з додаванням насіння гірчиці. Також в маринад обов'язково додають листя смородини, перець чилі, хрін.
  • Огірки з кетчупом. Тим, хто любить гострі огірки, неодмінно сподобається рецепт, в якому використовується кетчуп чилі. Овочі виходять пікантні, в міру гострі, з невеликою нотою кислинки і яскравим відтінком зелені, доданої в банку.
  • Мариновані огірки без оцту. В даному випадку в якості консерванту використовується лимонна кислота. В іншому маринад класичний - вода, сіль, цукор. Як прянощів додають листя хрону, лавровий лист, парасольки кропу і часник.
  • Солоні огірки з горілкою. Незвичайний, але простий спосіб зберегти огірочки міцними, хрусткими і уникнути підривання банки - консервація з горілкою. Така засолювання досить пікантне, проте заготівля виходить дивовижною за смаком, а хрускіт солоних огірків додасть трапезі особливу ноту.

Мариновані огірки в кулінарії

Самі по собі хрусткі солоні огірочки - чудова закуска до будь-якої страви. Однак їх використовують як інгредієнт для приготування всіляких кулінарних шедеврів. Найчастіше готують з огірками салати. Легендарний олів'є, дієтичний вінегрет і ще сотні різноманітних рецептів, в яких є огірки консервовані. Їх додають розсольник, солянку і інші перші страви. Корнішони можна дрібно нарізати і посипати ними піцу, яка стане ще цікавіше. Додайте кілька нарізаних огірків в овочеве або м'ясне рагу, щоб наситити його смак незвичайними нотами. Гострі огірки незмінно використовують при приготуванні бургерів і хот-догів. І навіть якщо Ви не хочете готувати складнокомпонентне блюдо, то огірочки скрасять самий звичайний бутерброд зі шпротами. Пироги, запіканки, супи, розсольники, салати, закуски, паштети і начинки для піци - все це і багато іншого можна приготувати із солоних огірків. Головне - проявити фантазію або знайти оригінальний рецепт, а ще використовувати виключно якісні продукти.

Купити мариновані огірки в Києві

Консервація на зиму, на жаль, підвладна не всім. Щоб робити заготовки, потрібно мати не тільки вільний час, а й певні навички. І в ритмі сучасного життя не кожна господиня готова жертвувати вільною хвилиною для того, щоб закрити огірки на зиму.

АкваМаркет подбав про всіх, хто любить смачні консервовані огірки. У нашому магазині представлений величезний вибір консервації від провідних виробників, яку можна купити з доставкою по Києву та Україні. Будь-які види огірків, які так люблять дорослі і діти. Класичні солоні огірки, корнішони, огірки пікулі, приготовані за звичними і оригінальними рецептурами. Ми відібрали якісні продукти і пропонуємо Вам замовити їх онлайн оптом і в роздріб. Тільки топові бренди: Долина бажань, Ніжин, Верес, Rio, Marinado. На полицях нашого магазину тільки свіжа консервація, смачна і корисна. Замовляючи солоні огірки онлайн, Ви не тільки економите час, а й отримуєте можливість вибрати продукцію на свій смак і гаманець. При оптовому замовленні діють приємні знижки, є спеціальні пропозиції для представників сегменту HoReCa.