Кукурудза - купити Овочева консервація у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кукурудза у Харкові


Кукурудза - це одна з найдавніших культур. Вирощувати кукурудзу стали в Мексиці, що вчені називають однією з головних причин розвитку древніх цивілізацій. Сьогодні після багаторічних експериментів з культивуванням з'явилася маса різноманітних сортів кукурудзи, але найчастіше ми вживаємо в їжу кукурудзу цукрову. Вона володіє унікальним хімічним складом і корисними властивостями. Її незмінно рекомендують вагітним і годуючим матерям, дітям та дорослим. Продукт швидко усуває проблеми з травленням, нормалізує роботу кишечника. Крім того, вона корисна при нервовому перенапруженні або серйозних розумових навантаженнях.

Початки кукурудзи незмінно асоціюються з відпочинком на морі. Однак найчастіше на стіл до нас потрапляє кукурудза консервована. Вона солодка, соковита і неймовірно смачна. Її можна додавати в салати, закуски і гарніри, а також вживати як самостійний продукт. Купити в Києві кукурудзу Бондюель, Верес, Долина Бажань пропонує наш інтернет-магазин. АкваМаркет відібрав для Вас кращу консервацію від відомих брендів. У нас є консервована кукурудза в качанах і звичайна салатна, замовити яку можна оптом і в роздріб. Запропоновано продукт в скляних і металевих баночках різного об'єму. Ціна залежить як від бренду, так і від типу продукту. Але ми впевнені, що в будь-якому випадку вартість кукурудзи в нашому магазині стане для Вас приємною несподіванкою, адже ми працюємо без посередників, а значить, що у нас немає зайвої націнки.

Овоч, злак або бобова - що таке кукурудза

Питання про причислення качана кукурудзи до тієї чи іншої групи продуктів може поставити в глухий кут. Дійсно, багато хто вважає цей продукт бобовим, оскільки зернятка кукурудзи дуже нагадують квасолю і горошок. Інші впевнені, що кукурудза це овоч, оскільки вона часто є сусідами саме з цими продуктами.

Насправді кукурудза відноситься до злакових. І нехай зовні вона зовсім не нагадує жито або пшеницю, відноситься вона до сімейства злакових по повному праву. За деякими даними кукурудзу вважають найдавнішим представником «хлібних» рослин в світі. Дивує не тільки цей факт, але і унікальний склад продукту. Міститься в кукурудзі більше 20 різних нутрієнтів, які не зникають навіть після консервації або термічної обробки. З кукурудзи роблять кашу і чудове борошно, яке стає основою для приготування хлібобулочних виробів, пасти, інших варіантів випічки.

Консервована кукурудза. Калорійність і користь

У кукурудзі міститься багато харчових волокон, які очищають кишечник від продуктів розпаду. Також вона корисна для серцево-судинної і нервової системи. Калорійність кукурудзи багато в чому залежить від маринаду, в середньому вона варіюється в межах 55-120 кКал на 100 грам. Ось ще кілька корисних властивостей, властивих консервації:

  • Зміцнює зоровий нерв.
  • Сприятливо діє на шкіру.
  • Стабілізує роботу нервової системи.
  • Нормалізує роботу сечостатевої системи, допомагає лікувати цистит.
  • Прискорює обмінні процеси, чим сприяє зниженню ваги.
  • Зміцнює імунітет.
  • Має антиоксидантну дію.

Застосування в кулінарії

Цей продукт прекрасно впишеться в щоденний раціон і сподобається тим, хто любить готувати швидко і смачно. Перевага консервованої кукурудзи - її не потрібно готувати. Продукт в банці вже готовий до вживання, тому його можна їсти навіть ложкою після того, як Ви розкрили упаковку. Оскільки в консервованій кукурудзі міститься багато жирних кислот Омега-3, мінералів і вітамінів, продукт швидко втамовує відчуття голоду і не відкладається у вигляді зайвих кілограмів. Додавати в раціон кукурудзу можна різними способами: у вигляді гарніру, запіканок, випічки, гарячих перших і других страв. Консервовану кукурудзу незмінно додають в тако і гавайську піцу. Але в Україні особливо люблять салати з цим компонентом. Ось кілька популярних рецептів:

  • Салат з ананасом, куркою і кукурудзою. Це універсальний рецепт, в якому можна міняти інгредієнти на свій смак. Наприклад, курку можна використовувати копчену, варену, запечену. Ананас - свіжий або консервований. Цей салат з кукурудзою неймовірно простий у виконанні. Інгредієнти потрібно нарізати і змішати з майонезом, після чого блюдо можна подавати до столу. Не забудьте додати в салат трохи свіжомеленого чорного перцю, це додасть страві особливу пікантну ноту.
  • Салат з тунцем і кукурудзою. Ще один цікавий рецепт, який універсально підійде як для буднів, так і для свят. Вам знадобиться банка консервованого тунця, банка консервованої кукурудзи, кілька маринованих огірочків, варені яйця, майонез, свіжий кріп. Інгредієнти нарізати, змішати, заправити майонезом і дрібно нарізаним кропом. Обов'язково додати сіль і перець за смаком.
  • Салат з кукурудзою, червоною квасолею і сухариками. Як кажуть, все ідеальне просто. І цей рецепт - не виняток. Щоб приготувати смачний салат візьміть банку кукурудзи, банку червоної квасолі, пачку сухариків з улюбленим смаком, майонез і зелень за смаком. А далі все просто - змішати інгредієнти, заправити майонезом і присипати соусом. Якщо дати салату настоятися, сухарики стануть трохи м'якше.

Великий вибір корисної консервації Ви знайдете на сайті АкваМаркет. Пропонуємо купити кукурудзу Чумак, Bonduelle, Heinz, Rio в герметичних скляних або жерстяних банках. Консервована кукурудза з доставкою в Ваше місто.