Конфітюр - купити Варення, джем у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Конфітюр у Харкові


Конфітюр - це класичний варіант французького джему, який отримав свою назву від особливої ​​технології виробництва. Інгредієнти ретельно проварюють в цукрі, отримуючи на виході густе желе з рівномірно розподіленими в ньому плодами. Спочатку у Франції готували конфітюр з вишні, абрикосів, яблук, в який додавали желатин щоб домогтися гелеобразної консистенції.

Сьогодні є багато варіантів, як використовувати конфітюр. Його додають в десерти і випічку, подають з м'ясом, сиром та іншими стравами. Конфітюр з полуниці, малини, імбиру використовують в кондитерській справі, де не можна використовувати варення або джем через особливості консистенції. Магазин АкваМаркет підготував для Вас кращі товари від світових виробників, щоб Ви легко могли купити конфітюр і не готувати його в домашніх умовах. В наявності конфітюр імбирний, апельсиновий, вишневий і з іншими смаками. Величезний вибір рішень і широкий діапазон цін дозволить кожному покупцеві знайти свій ідеальний продукт в рамках встановленого бюджету. Нагадуємо, що для представників сегменту HoReCa діють спеціальні ціни. Географія доставки покриває всю Україну, тому замовити конфітюр онлайн може житель будь-якої точки країни.

Чим відрізняється конфітюр від варення і джему

Щоб точно зрозуміти особливості продукту, варто порівняти його з іншими варіантами заготовок. На перший погляд здається, що конфітюр - це варення, адже технологія приготування також має на увазі проварювання плодів в цукрі. Однак якщо порівняти готовий продукт, ми побачимо справжнісінький джем з його желеподібною текстурою. Але як бути з фруктами, які в конфітюри зберігаються цілими, як в варенні. Ключовий момент, в чому відмінність джему від конфитюра - це консистенція. Джеми завжди мають на увазі розварені складові, а ось в конфітюрі шматочки залишаються щільними і цілими. Ще одна відмінна риса полягає в компонентному складі. Варення та джеми готують тільки з фруктів і ягід, а ось конфітюр можна зробити з овочів, фруктів, цитрусів.

Класичний рецепт французької кухні - це цибульний конфітюр, який ідеально поєднується з м'ясом, сиром і паштетами. В Україні ввів моду на конфітюр Клопотенко Євген, переможець проекту «МастерШеф Україна» і засновник соціального проекту зі зміни культури харчування «CultFood». Ще до приходу на проект Євген відкрив свій бізнес з виробництва незвичайного варення. Саме тут можна було купити апельсиновий конфітюр з додаванням гарбуза або імбиру і ще масу незвичайних соусів.

Що додають в конфітюр

Як ми з'ясували вище, приготувати конфітюр можна практично з усіх рослинних продуктів. У хід ідуть фрукти, овочі і ягоди, їх можна сміливо комбінувати і поєднувати один з одним, відкриваючи нові смакові відтінки звичних інгредієнтів. Головне в даному випадку розуміти фізику і хімію процесів. Володіючи такою інформацією, Ви можете приготувати імбирний, цибульний, вишневий конфітюр в домашніх умовах і насолоджуватися його смаком. Придумати новий рецепт не так вже й складно. Малина, морква, буряк, інжир, вино, гарбуз - ось що додати в конфітюр для його багатогранності смаку. Єдиний продукт, який не використовується, це картопля, оскільки в ній міститься дуже багато крохмалю і досягти ідеальної консистенції конфітюру не вийде.

Для приготування використовують тільки свіжі або заморожені плоди, які попередньо перебирають, чистять, видаляють плодоніжки і бланшують. Потім компоненти варять в цукровому сиропі, після чого додають загущувач. Смак готового десерту урізноманітнює лимонна кислота або ваніль.

Куди використовують конфітюр

Перше, що спадає на думку - це десерти. Однак кондитерськими виробами сфера застосування конфітюра не обмежується, адже овочеві варіанти відмінно доповнюють і основні блюда. Класична подача - це французький багет, м'який сир, круасани і солодкий імбирний конфітюр з апельсином або малиною. У домашній кухні Ви можете подати конфітюр на сніданок до каші, оладок, млинців або запіканок. Також продукт можна їсти з м'ясними стейками, сирами, основними стравами.

Знайти конфітюр в магазинах Києва часом досить складно, оскільки не кожна торгова мережа закуповує такий унікальний продукт. Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про всіх, кому потрібен цибульний або апельсиновий конфітюр відмінної якості. Ви можете замовити кілька банок на пробу і не обтяжуватися їх перевезенням, адже наша доставка працює по всій Україні. Конфітюр Верес, Alain Milliat, Mrs Bridges за найкращою ціною. Величезний вибір смачної консервації з можливістю замовлення оптом.