Тушонка - купити М'ясні консерви у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Тушонка у Харкові


Про тушонку ми згадуємо лише тоді, коли має бути тривала подорож. Однак якщо оцінити смак і якість сучасного продукту, то можна здивуватися. Адже тушонку зараз роблять дуже смачну. Якісні м'ясні консерви виробляють з натурального м'яса з додаванням жиру, спецій, приправ, бульйону, круп, сої. Залежно від комбінації інгредієнтів виходить високоживильний білковий продукт, який миттєво вгамує голод і подарує заряд бадьорості та енергії на тривалий час. Головний плюс тушонки - це тривалі терміни зберігання незалежно від зовнішніх умов. Жерстяна банка м'ясної тушонки може зберігатися в сумці або рюкзаку, поки Ви подорожуєте, а також в шафі або коморі, поки Ви вдома. Продукт невибагливий до умов зберігання, тому витримує як холод, так і спеку. При цьому вміст банки не втрачає смакові або поживні якості.

У складі тушонки є тваринний протеїн, незамінні жири, мікроелементи, вітаміни. Калорійність тушонки залежить від складу. Ось декілька прикладів:

  • Калорійність тушонки з яловичини 214 ккал.
  • Калорійність тушонки свинячої 280 ккал.
  • Калорійність тушонки з курки 172 ккал.

Як бачите, вид м'яса багато в чому визначає енергетичну цінність консервації. Крім того, має значення спосіб приготування. Якщо мова йде про домашні продукті, то м'ясо готують в мультиварці, в духовці, в автоклаві. Так чи інакше, різноманіття продуктів дозволить Вам знайти і підібрати той варіант, який найбільш прийнятний як за смаком, так і за енергетичною цінністю. А інтернет-магазин АкваМаркет допоможе Вам купити тушонку з натурального м'яса за доступною ціною. У нашому каталозі є будь-які варіанти, в тому числі дієтичні або низькокалорійні.

Які види тушонки є в продажу

Фактично, класифікують продукцію за видом м'яса, яке використано для виробництва тушонки. Відповідно, Ви можете купити тушонку з курки, свинини, яловичини, індички, гусака. Деякі виробники випускають комбіновані консерви, де поєднується два види м'яса. Наприклад, тушонка з качки з куркою або тушонка з свинини з додаванням яловичини.

Оскільки попит на продукцію постійно зростає, а виробничі технології розвиваються, у продажу також з'явилися і інші різновиди консервів. Так, субпродуктна тушонка є консервою з субпродуктів: печінки, язика, нирок або різноманітних комбінацій цих продуктів. Не менший інтерес викликає тушонка м'ясо-рослинна. У ній змішують м'ясні і рослинні інгредієнти, отримуючи повноцінне блюдо для обіду або вечері. Ви можете купити яловичу тушонку з гречкою, курячу з квасолею і т.д.

Які у тушонки переваги

Всупереч поширеній думці, м'ясні консерви - це не тільки поживно і калорійно, але ще корисно і смачно. Використовуючи добірну сировину, сучасні методи виробництва, натуральні спеції та консерванти, топові бренди випускають на ринок якісний і поживний продукт. М'ясні консерви - це, в першу чергу, якісне і смачне м'ясо, а вже потім добавки у вигляді бульйону, спецій або приправ. Ось ще кілька плюсів, якими володіють м'ясні консерви:

  • Висока якість і відповідність ГОСТу. Ще в Радянському Союзі для тушонки був створений спеціальний загальний стандарт. Виробники з СНД продовжують дотримуватися цих норм, що гарантує бездоганну якість готового продукту.
  • Тривалий термін зберігання. Залежно від особливостей тієї чи іншої консерви вона може зберігатися (навіть без холодильника) до трьох років.
  • Готове до вживання блюдо. При бажанні, тушонку можна навіть не розігрівати, адже всередині кожної банки Ви виявите смачний і повністю готовий до вживання продукт. Однак є маса способів, як поєднувати тушонку з продуктами і готувати з неї цікаві страви. Наприклад, найпростіший варіант - це знамениті макарони з тушонкою, які врятують Вас в ситуації, якщо немає часу готувати складнокомпонентну вечерю. Ще простіше подати відварну або смажену картоплю з тушонкою. Гречка, рис, картопля, макарони - це лише невеликий список продуктів, з чим подавати тушонку можна на обідній стіл. Проявіть фантазію і експериментуйте!
  • Безпека. Оскільки виробничий процес сьогодні повністю автоматизований, якість і безпека м'ясної консервації підняті на абсолютно новий рівень. Повністю стерильні продукти, які не містять мікробів. Перед випуском в продаж все консерви проходять строгий мікробіологічний контроль.
  • Велика розмаїтість консерви. Ви можете замовити тушонку зі свинини або курки, в якій міститься чисте м'ясо. Або вибрати суміш з м'яса з рисом, гречкою, овочами. Варіантів маса, не бійтеся пробувати.

У нашому магазині є великий вибір м'ясної консервації, яку можна замовити онлайн з доставкою по Києву та Україні. Пропонуємо продукцію перевірених брендів, які відомі українським споживачам. Зазирнувши на сайт, Ви можете купити тушонку Онисс, Етнічні М'ясники, Hamе, Алан. Ціни завжди доступні, а при оптових замовленнях діє знижка. Замовте кілька різновидів, щоб оцінити смак і якість продукції, а ще визначити, з якого м'яса найсмачніша тушонка.