Паприка - купити Перець у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Паприка у Харкові


Паприка - це одна з найпопулярніших спецій, яку однаково люблять в усіх куточках світу. Батьківщиною приправи вважається Південна Америка, однак «в народ» вона потрапила з Угорщини, куди її завезли в XVII столітті. Спочатку спеція стала популярною на території Європи, а потім впевнено поширилася по інших країнах і континентах. Сьогодні навіть в самому віддаленому куточку світу знають, що таке паприка і яка вона на смак.

Гурманам і кухарям наш магазин пропонує купити паприку з доставкою по Києву та Україні. В наявності паприка мелена, паприка пластівцями або шматочками. Величезний вибір якісних і натуральних приправ, які можна використовувати на професійній і домашній кухні. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами, продукція яких не викликає нарікань щодо якості та походження. Смачна, ароматна паприка Cannamela, Kotanyi, Edel, La Chinata за ціною виробника. Нагадуємо, що для всіх оптових замовників діє спеціальний прайс зі знижками.

Паприка і її особливості

З чого роблять паприку, яку ми додаємо в страви у вигляді сушеного порошку. Насправді паприка - це солодкий або слабожгучій червоний перець, який попередньо висушений і перемолотий, нарізаний невеликими шматочками. До складу приправи йде тільки соковитий, м'ясистий стиглий перець, який сушать природним чином для максимально дбайливої дегідратації. Є маса сортів паприки, кожен з яких має свої смакові властивості. Колір перців варіюється від світло-жовтого до насичено червоного. Смакові якості також залежать від сорту. Є перець гострий, є солодкий, є нейтральний. Краща сировина для приготування паприки - це червоний болгарський перець, який і забезпечує приправі насичений червоний смак і солодкий післясмак. А ось гостра приправа виходить з рожевого перцю, вона має помірну пекучість і дає страві більш пікантний аромат.

Яка різниця між паприкою і червоним перцем

Багато хто вважає, що паприка і червоний перець - одне і те ж. Однак це твердження не зовсім вірне. Червоний перець роблять з пекучих сортів, а це - чилі, халапеньо і багато інших. У паприки і червоного перцю абсолютно різний смак і аромат. Паприка більш делікатна, в її ароматі впізнається запах болгарського перцю. А ось червоний перець пекучий, гострий, насичений. Ще одна відмінність полягає в кольорі. Червоний перець навіть при термічній обробці не фарбує страви, а зберігається у вигляді мініатюрних частинок. Паприка мелена при нагріванні забарвлює їжу в червоний колір, тому її можна використовувати як натуральний барвник. Крім того, вона не гостра і не палить слизову, що дозволяє додавати її в їжу набагато частіше, адже гострі страви подобаються далеко не всім. Не варто забувати і про протипоказання червоного перцю. Його не можна вживати в їжу людям із захворюваннями нирок, печінки, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи. Застосування паприки ширше, так як у неї менше протипоказань.

Паприка мелена і її користь

Мало хто знає, що за концентрацією вітаміну С паприка солодка перевершує деякі цитрусові. Саме тому приправа сприятливо впливає на травну систему, підшлункову залозу, кровоносну систему. Регулярне вживання паприки сприяє нормалізації рівня холестерину і кров'яного тиску, покращує моторику кишечника, збуджує апетит, регулює синтез ферментів, необхідних для перетравлювання їжі. Приправа допомагає при кольках, виразці, метеоризмі. Не менш корисна паприка гостра для людей, які прагнуть схуднути. За рахунок своєї помірної пекучості приправа прискорює метаболізм, а це в свою чергу дозволяє швидше позбутися від зайвих кілограмів.

У прянощі є невеликий розігріваючий ефект, який сприятливо позначається на загальному стані організму. Страви з паприкою рекомендують їсти при переохолодженні, в зимовий період, коли потрібно підвищити опірність організму до простудних захворювань. За рахунок зігріваючої дії паприка спеція полегшує біль в м'язах і суглобах, що особливо актуально для людей, які страждають від ревматизму або артриту.

Застосування в кулінарії

Без паприки неможливо уявити страви німецької, угорської, турецької, мексиканської, іспанської кухні. Тут спецію використовують настільки часто, що складніше знайти блюдо без перцю. Якщо говорити про класичні страви з паприкою, то це гуляш, соус чилі, паприкаш, рибний суп Халасе і практично всі мексиканські страви.

Випробувати цей дивовижний продукт можна і на стравах національної української кухні. Оскільки паприка - спеція універсальна, її можна додавати до риби, м'яса, морепродуктів, овочів. З чим поєднується паприка з спецій? Можна змішувати приправу з базиліком, мускатним горіхом, гострими сортами перцю чилі, часником і коріандром. Проте краще не додавати паприку в страви з кінзою або ріпчастою цибулею.

Найчастіше в кулінарії використовується паприка мелена у вигляді порошку. Вона ароматна і довго зберігається. Купити паприку Мрія, Приправка, Еко Ви можете в будь-якому обсязі. У нашому магазині є як невеликі пакетики, так і об'ємні дой-паки, які зручно використовувати підприємствам сегменту HoReCa. Зверніть увагу, що в продажу є різні види паприки, і кожен з них має свої особливості смаку. Наприклад, гостра спеція, виготовлена ​​з пекучих сортів перцю, може повністю замінити червоний мелений перець. А копчена паприка додасть страві приємний аромат димку. Також в нашому магазині можна купити пластівці червоної паприки, які не тільки доповнять смак страви, а й стануть його естетичним доповненням. Швидка доставка, великий асортимент, кращі ціни і тільки перевірені виробники. Паприка копчена і солодка оптом і в роздріб з доставкою в будь-яке місто України.