Палички кориці - купити Спеції для глінтвейну у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Палички кориці у Харкові


Кориця - це унікальна спеція, якій властивий свій незвичайний смак і п'янкий аромат. Мало хто знає, як росте кориця в природних умовах. Ми звикли бачити в магазинах палички кориці або мелений порошок, вже готовий до вживання. Насправді справжня кориця виходить тільки з внутрішнього шару кори дерева цейлонського коричника. Цю речовину спочатку ретельно просушують, а потім згортають в акуратні трубчасті рулони.

Родина кориці - Шрі-Ланка і Західна Індія, однак сьогодні спецію культивують і в інших країнах. Ця приправа традиційно присутня в рецептах національних кухонь Азії, Близького Сходу, Індії. Цейлонська кориця в паличках використовується для ароматизації рисових, овочевих, масляних страв, а також приготування класичних сумішей прянощів, таких як гарам масала. Сьогодні кориця в паличках отримала величезне застосування в кулінарії. Ароматна пряність має неповторні особливості смаку і аромату, які цінуються кухарями по всьому світу. Спецію додають не тільки в десерти, а й в напої, основні страви. На Сході паличка кориці обов'язково додається в блюда з курки і баранини, овочеві та м'ясні рагу, плов, харчо і чихиртму. В Україні пряність використовують трохи інакше. З її допомогою ароматизують варення, компоти, маринади, сир. Купити палички кориці для глінтвейну - обов'язкова умова приготування справжнього зігріваючого напою.

Властивості кориці

Не варто сприймати пряність виключно як смакову добавку, адже як і будь-який інший продукт вона має ряд позитивних властивостей. Якщо помірно вживати страви або напої з корицею, можна відзначити ряд приємних змін. Зокрема, ця пряність сприяє природному схудненню. За рахунок розігріваючого ефекту і прискорення обмінних процесів, кориця допомагає швидше позбуватися від зайвих кілограмів. Тому показана кориця людям, що худнуть и прагнуть привести свою фігуру в порядок.

Крім цього у кориці є властивість зміцнювати імунітет. Пряність має загальнозміцнювальну дію, допомагає організму чинити опір дії вірусів і бактерій. Страви і напої з корицею сприятливо діють на роботу головного мозку, відновлюють зір, допомагають підтримувати високу концентрацію уваги.

За антиоксидантним властивостям ціла кориця перевершує такі суперфуди, як часник і орегано. Пряність містить корисні ефірні масла, які піклуються про здоров'я зубів і ясен. Коричний альдегід сприяє розрідженню крові і працює як природний антикоагулянт, допомагаючи запобігти захворюванням коронарних артерій і розвитку інсульту.

Як вибрати корицю в паличках

Під виглядом паличок кориці багато виробників реалізують кассію, властивості і смак якої істотно відрізняються від оригінальної прянощі. Тому купити корицю в паличках - справжнє випробування для тих, хто не знає тонкощі вибору продукту. Ми підкажемо, як вибрати цілу корицю і відрізнити її від кассії. Оригінальна пряність забарвлена ​​в світло-коричневий колір, тоді як кассія темніша, практично бура. Крім того, у кориці більш тендітна структура, тому під час транспортування палички часто ламаються і тріскаються. Палички кассії часто скручені в рулон з двох сторін, а кориця закручується тільки з однієї. Ну і головне, як відрізнити кассію від кориці - ціна. Справжні прянощі завжди коштують дорожче. Тому низька ціна кориці повинна швидше бентежити покупця, а не стимулювати його купувати приправу сумнівної якості.

Де купити справжню корицю в Києві

Тим, хто шукає справжню корицю в паличках, радимо віддавати перевагу продукції відомих виробників. Це не тільки гарантія приємного смаку, але і впевненість в якості вмісту кожної пачки. В асортименті нашого магазину тільки натуральні і корисні спеції. Безкоштовна доставка по Києву та Україні. Доступні ціни на цейлонську корицю в паличках від провідних виробників - Cannamela, Kotanyi, Еко. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами, якість продукції яких підтверджена відповідними сертифікатами. Кориця в паличках, яка продається в нашому магазині, підходить для ароматизації страв, десертів, напоїв, приготування глінтвейну та інших страв. Спеції реалізуються як в роздріб, так і оптом. В останньому випадку покупці можуть розраховувати на істотні знижки.