Цукерки - купити Цукерки та батончики у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Цукерки у Харкові


Цукерки - це велика група солодощів, які готують з цукрово-патокового сиропу з різними доповненнями. Шоколадні цукерки бувають різних розмірів, форми, з усілякими начинками і смаками. Об'єднує їх одне: вони маленькі, солодкі і калорійні. Походження цукерок досить екзотичне, оскільки перші солодощі з'явилися ще за часів Стародавнього Єгипту. Безумовно, ті кулінарні шедеври мало чим були схожі на сучасні цукерки. Солодощі, до яких ми звикли, стали випускати в Італії в XVI столітті. Спочатку продавали цукерки в аптеках, вважаючи їх лікарським засобом унаслідок відповідних начинок (сухофрукти, екстракти трав і рослин). Але з часом цукерки стали просто ласощами, які купували в кондитерських крамницях, щоб побалувати себе або порадувати близьких.

Сьогодні важко перелічити все, з чого роблять цукерки. Какао, фрукти, горіхи, карамель, вершки, сухофрукти і навіть гострий перець. Всі ці інгредієнти можна побачити в складі шоколадних цукерок. Розвиток промислового виробництва значно спростив процес, а ціна цукерок шоколадних стала доступною кожному покупцеві.

Чи є у цукерок користь

Практично всі солодощі прийнято вважати шкідливими, оскільки це джерело простих вуглеводів і великої кількості цукру. Однак якщо вживати цукерки в рекомендованих кількостях, можна відчути і корисну дію. Так, цукерки поліпшують настрій і підвищують психоемоційний фон. Це кращий засіб від депресії, втоми або перевтоми. Глюкоза, яка міститься в цукерках, стимулює роботу головного мозку і сприяє підвищенню концентрації уваги.

Залежно від типу начинки цукерка може включати до складу різні вітаміни, мінерали та мікроелементи. Так, горіхи - це корисні жири, цукерки із сухофруктів - джерело пектину, а вершки або молоко додатково забезпечують організм кальцієм і білком. Курага в шоколаді може стати корисним перекусом, який не вплине на масу тіла. Головне - вибрати цукерки з хорошим складом від перевіреного виробника.

Саме такі солодощі продаються в інтернет-магазині АкваМаркет. Ми відібрали найкращі пропозиції для Вас і пропонуємо купити з доставкою цукерки Гордона, Рошен, АВК, Світоч та інших відомих торгових марок. В наявності як недорогі, так і преміальні солодощі. Наприклад, цукерки Моцарт в подарунковій упаковці. Ви можете замовити онлайн цукерки Метеорит або Любімов, щоб піднести в подарунок. Доставка з Києва здійснюється по всій Україні.

Види цукерок по начинці

Класифікувати шоколадні цукерки досить складно, оскільки зараз їх існує величезна кількість. Однак є спосіб розділити солодощі на кілька основних категорій. Залежно від типу начинки в продажу є:

  • Грильяж. Це тверда начинка, в якій горіхи змішані з цукровим сиропом або медом. В результаті маса твердне і стає дуже щільною. І якщо нуга хоча б трохи тягнеться, то грильяж потрібно гризти.
  • Помадка. Ці цукерки неймовірно солодкі, оскільки начинка складається з вершків, патоки, молока, цукру і фруктових наповнювачів. Наприклад, цукерки Корівка - це кращий приклад такої продукції.
  • Желейні цукерки. Являють собою фруктове або молочне желе, покрите шоколадною глазур'ю. Подібні солодощі випускає безліч брендів. Цукерки АВК, Світоч, Рошен з желейною начинкою користуються величезним попитом, адже вони м'які і смачні.
  • Праліне. Тут солодка горіхова маса змішується з коньяком або іншими ароматичними добавками. Цукерки Ромашка Рошен по праву вважаються еталоном в даному сегменті солодощів.
  • Суфле. Легендарне пташине молоко в повній мірі відобразить смакові якості цих солодощів. Як роблять цукерки з начинкою суфле? Яєчний білок збивають з загусником, цукровим сиропом і ароматизаторами до стану стійкої піни. Потім масу охолоджують, формують з неї цукерки, які згодом покривають шоколадом.
  • Трюфель цукерки. Одна з найдорожчих начинок, яка сподобається навіть досвідченим гурманам. Начинка трюфель являє собою класичний французький крем-ганаш. Прикрашають десерт меленим горіхом, кокосовою стружкою, вафельною крихтою або какао-порошком.
  • Повітряний рис. Вперше ці солодощі приготували в Японії, проте сьогодні і українські кондитери активно використовують повітряний рис в якості начинки для солодощів. Головний плюс таких цукерок - це відсутність чрезмірної солодкості. Крім того, часто замість цукру виробники використовують цукрозамінники, фруктозу, тим самим знижуючи калорійність продукції.
  • Іриски. Її готують шляхом уварювання згущеного молока з маслом, патокою, цукром. Цукерки Рошен Сливки Лінивки або цукерки Еклер - одні з найсмачніших ірисок на українському ринку.

Крім цього в якості начинки виробники використовують карамель, лікер або коньяк, вафлі, лакрицю, марципан і т.д.

Кращі цукерки з доставкою по Україні

З урахуванням різноманіття торгових марок у потенційних покупців виникає питання, які цукерки дійсно смачні. Складно точно сказати, що краще вибрати. Але оскільки у нас є багато різних цукерок, солодощі знайдуться на будь-який смак і гаманець:

  • Цукерки Любімов. Відносяться до бюджетного сегменту, але радують покупців хорошим складом і доступною ціною. Незмінно супроводжують українців на святах.
  • Цукерки Ферреро. Оригінальні та смачні солодощі в незвичайній упаковці миттєво привертають увагу. Виглядають цукерки дорого і ефектно.
  • Цукерки Рафаелло. Ніжна молочна начинка, цілий мигдальний горіх, повітряна оболонка з кокосової стружки не залишать нікого байдужими.
  • Цукерки Монблан. Неймовірно смачні солодощі від компанії Рошен. Монблан цукерки є з різною начинкою, тому кожен зможе знайти свій смак.

У нашому асортименті постійно з'являються новинки. Смачні, свіжі цукерки з доставкою по Києву та Україні. Кращі ціни і гарантована якість.