Згущенка - купити Солодкі пасти у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Згущенка у Харкові


Згущене молоко - це висококонцентрований продукт, винаходом якого ми зобов'язані американцям. Саме в США вперше приготували та запатентували згущене молоко. Сталося це далекого 1856 року. Спочатку продукт призначався для харчування військових, оскільки у згущеного молока був тривалий термін зберігання і висока калорійність, яка миттєво заповнювала енерговитрати. Сьогодні молоко згущене - продукт, доступний кожному. Ці ласощі люблять дорослі та діти. Згущене молоко їдять у чистому вигляді, з нього готують креми та всілякі десерти, додають до випічки, напоїв та фруктових салатів. Ложка згущеного молока доречна до чаю або кави, її смачно намазувати на свіжий хліб або готувати з неї приголомшливі тортики.

Яке буває згущене молоко

Спочатку згущене молоко продавалося в одному вигляді. Звичайне незбиране молоко з цукром. Згодом на ринку з'явилися й інші продукти, які відповідали змінюючимся споживчим інтересам покупців. Наприклад, з'явилося варене згущене молоко, з якого роблять густий крем або начинку для трубочок, горішків, інших видів випічки. Тепер різновидів продукту безліч і класифікувати згущене молоко можна за різними ознаками. Давайте розберемося в асортименті, щоб Ви отримали повне уявлення про товари, що є у продажу. Почнемо з основної сировини. Згущене молоко є звичайне, приготовлене з коров'ячого молока, а також вегетаріанське, призначене для людей, які не вживають продукти тваринного походження. Кокосове згущене молоко практично не відрізняється від класичного, хіба що в ньому немає тваринного білка. Його можна вживати під час посту, коли не можна їсти тваринну їжу.

Ще один спосіб класифікувати продукт – це розділити його за рівнем жирності. Тут є такі види згущеного молока:

  • Звичайне. Класичне молоко згущене з цукром, яке повсюдно використовується в кулінарії. Містить не менше 8,5% жиру та 35% білка.
  • Знежирене. До його складу входить трохи більше 1% жиру, але частка білка залишається постійною – близько 35%. Нежирне згущене молоко підходить для дієтичного харчування.

Також є молоко з цукром, без цукру, згущене молоко з какао, з цикорієм, з шоколадом. Деякі виробники просунулися далі та пропонують споживачам оригінальніші смаки. Так можна купити згущене молоко з полуницею, смаком імбирний пряник, з ароматом коньяку. Варіантів величезна кількість і кожен споживач зможе знайти солодощі на власний смак.

Подбали виробники і людей з індивідуальною непереносимістю лактози. На полицях магазинів з'явилося безлактозне згущене молоко. Склад продукту змінено таким чином, щоб частково розщепити лактозу на простіші складові. В результаті вживання продукту не викликає негативних реакцій з боку травної системи та підходить людям з індивідуальною непереносимістю лактози.

Застосування у кулінарії

Головний плюс молока згущеного - це те, що воно повністю готове до вживання. З його допомогою можна приготувати смачні десерти у домашніх умовах. І навіть якщо Ви не маєте достатніх кулінарних навичок, страва обов'язково вийде, адже багато рецептів приготувати під силу навіть дитині. Взяти хоча б вафельний торт зі згущеним молоком. Для нього потрібні коржі, купити які Ви можете на нашому сайті, а також крем, приготувати який можна за лічені секунди. Найпростіший варіант полягає в тому, щоб взяти згущене молоко іриску і змастити нею готові коржі. Верхівку та боки торта навіть не обов'язково прикрашати, якщо у Вас немає бажання. Через кілька годин, коли вафля просочиться кремом, буде готовий тортик із дитинства, смак якого нам так добре знайомий. Є й інші креми зі згущеним молоком, що складаються з 2-3 компонентів. Складність їхнього приготування не дуже висока, тому Ви обов'язково впораєтеся.

Для більш просунутих кулінарів підійде така страва, як трубочки зі згущеним молоком. Рецепт класичний і вимагає особливих зусиль. Тісто готують із борошна, цукру, яєць та вершкового масла. Випікають трубочки в спеціальній вафельниці до рум'яного кольору, поки тісто ще не охололо, його слід скрутити в ріжок або трубочку, всередину якої потім кладуть начинку. Як крем підійде звичайне варене згущене молоко. Якщо Ви не хочете розбиратися в тонкощах його приготування та шукати точний час, скільки варити згущене молоко, пропонуємо купити його на нашому сайті. Смачне та корисне варене згущене молоко Іриска Полтавочка, Рогачов, Первомайський МКК з доставкою додому.

Також зі згущеного молока готують всілякі начинки та просочення для тортів, бісквітних рулетів, пісочних горішків та іншої випічки. Домашнє згущене молоко відмінно доповнить будь-яку випічку: млинці, оладки, пончики.

Купити згущене молоко онлайн

Інтернет-магазин АкваМаркет зібрав для Вас великий асортимент згущеного молока, виготовленого найкращими виробниками за класичними рецептурами. В наявності звичайне і варене згущене молоко, яке вже готове до вживання або використання в кулінарних цілях. Готове варене згущене молоко позбавить Вас від багатогодинних очікувань, поки баночка звариться в каструлі. Ми пропонуємо натуральний продукт, виготовлений з найкращих інгредієнтів. Якість кожної банки відповідає ГОСТ, а смак нічим не відрізняється від того самого згущеного молока «з дитинства». До складу входить виключно цукор, молоко та додаткові компоненти (какао, цикорій, кава). Жодних барвників, підсилювачів смаку або крохмалю. Наші покупці можуть бути впевнені в тому, що замовляють добірний продукт - цільне згущене молоко з цукром, без цукру або з добавками. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами, серед яких King Island, Natures Charm, Полтавочка, Рогачов та багато інших. Доставка з Києва по Україні здійснюється у мінімальні терміни. Є опт.