Йогурт - купити Молочне, яйця у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Йогурт у Харкові


Йогурт – це корисний та смачний продукт із молока, заквашеного особливими молочнокислими бактеріями. В результаті вихідний склад збагачується корисними компонентами, яких немає у звичайному молоці. Біфідобактерії з пробіотичною дією надають на організм людини позитивний вплив. Вони не лише нормалізують роботу кишечника, а й підвищують опірність організму до дії вірусних та бактеріальних інфекцій. Йогурти зараз абсолютно різні. Оскільки цей продукт затребуваний у споживачів, виробники випускають величезну кількість рішень із різними смаковими та органолептичними властивостями. Як вибрати хороший йогурт, на що звертати увагу та в чому полягає корисна дія продукту. Розберемо всі питання по черзі.

Користь йогуртів

Дієтологи рекомендують включити йогурт Данон до складу щоденного раціону. Це продукт, багатий білком, кальцієм, корисними жирами та біфідобактеріями, пробіотиками. І всі ці компоненти дуже важливі для нашого організму. На думку лікарів, йогурт – це всебічна користь для здоров'я людини. Ось лише деякі корисні властивості, якими володіє продукт:

  • Покращує стан шкіри, нігтів та волосся. Йогурт у капсулах часто призначають косметологи та дерматологи в рамках лікування акне або інших шкірних захворювань.
  • Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Так, канадський йогурт можна використовувати для того, щоб упоратися з діареєю чи алергією.
  • Відновлює якісну мікрофлору, яка була порушена прийомом медичних препаратів або з інших причин.
  • Зміцнення імунітету шляхом створення якісної мікрофлори у кишечнику.
  • Джерело вітамінів, пробіотиків, мінеральних речовин, кальцію та протеїну, що легко засвоюється.
  • Сприяє зростанню м'язової маси за рахунок вмісту білка.
  • Зміцнює кісткову систему.
  • Очищає організм від токсинів та шлаків.
  • Знижує рівень поганого холестерину у крові.

А оскільки асортимент продукції на ринку дуже великий, Ви легко знайдете товар на власний смак. Це може бути жирний і густий грецький йогурт, так і низькокалорійний йогурт Яготинський без цукру. Людям, які страждають на алергію або на індивідуальну непереносимість продуктів тваринного походження, лактози запропоновані особливі товари. Це безлактозні або рослинні йогурти Sojade, Alpro, які мають більш щадний склад. Вживати йогурти варто всім, хто хоче харчуватися здоровою, якісною їжею, багатою на корисні речовини. Активія йогурт – це шлях до стрункого тіла, прекрасного самопочуття та бездоганного зовнішнього вигляду.

Застосування йогурту в кулінарії

Сам по собі органічний йогурт є продуктом, готовим до вживання. Однак кулінари по всьому світу використовують його як інгредієнт для приготування різноманітних страв. Наприклад, йогурт без добавок можна змішати із сіллю, пряними травами, гірчицею, часником, щоб приготувати смачну салатну заправку. Також густі йогурти використовують для крему, соусів, якими заливають запіканки чи відкриті пироги. А якщо Ви плануєте приготувати якийсь десерт, візьміть фруктовий йогурт Lactel з відповідним смаком. З рідкого йогурту вийде ароматна панна-котта або крем для чізкейка. Змішавши питний йогурт Дольче із желатином, можна приготувати торт Бите скло, але тут знадобиться ще й желе.

Йогурти ідеально підходять для замішування різних видів тіста. Борошно, несолодкий йогурт Азорель, трохи розпушувача чи дріжджів, сіль, цукор – і ваше тісто на пельмені, вареники чи пиріжки готове. Застосування продукту в кулінарії воістину універсальне та широке. На базі цього інгредієнта можна готувати солодкі та солоні страви, маринади, заправки для фруктових та овочевих салатів, заливки для пирога чи запіканки, тісто, десерти без випічки.

Які види йогурту є у продажу і чим вони відрізняються

На полицях магазинів можна побачити десятки йогуртів. І всі вони відрізнятимуться як за смаком, так і за калорійністю, корисними властивостями. Класифікувати продукцію можна за різними ознаками. Наприклад, залежно від консистенції є звичайний, густий та питний йогурт, який можна вживати на ходу з пляшечки. Існують різні продукти за складом. Йогурт натуральний або живий містить максимальну кількість живих біфідобактерій. Також є продукти із відновленого, частково відновленого рекомбінованого молока. За масовою часткою жиру є йогурти жирні, нежирні, низькокалорійні, молочно-вершкові та вершкові. Відрізняється продукція та за основною сировиною. Є йогурт із овечого молока, коров'ячого чи козячого, є продукти безлактозні або без інгредієнтів тваринного походження. Наприклад, рослинні Alpro йогурти готують із кокосового, вівсяного чи іншого молока, у них абсолютно немає тваринного білка. Щоб орієнтуватися в асортименті, варто знати характеристики основних груп товару:

  • Йогурт питний із фруктами. Солодкий молочний напій зі смаком ягід чи фруктів. Йогурти Галичина фруктові можна їсти як десерт або корисний перекус, коли тягне на солодке.
  • Йогурт без наповнювача. Цілком натуральний продукт, який не містить фруктових чи інших добавок. Йогурт без цукру має нейтральний смак, тому його можна солити та робити з нього салатні заправки. Бонусом такої продукції є низький вміст вуглеводів.
  • Дитячий йогурт. Окрема категорія товарів, до якої висуваються підвищені вимоги. Йогурт для дітей роблять за особливою технологією, щоб незміцнілий організм отримав від продукту лише користь. Агуша йогурт легко засвоюється, не провокує негативних реакцій із боку травної системи. Тому Агуша, Растішка йогурт часто вибирають для першого прикорму.
  • Турецький йогурт. Продукт з тонким вершковим смаком, що містить багато сухої речовини, яка забезпечує щільну консистенцію. Це джерело корисних жирів та білка, якого в турецькому йогурті на 15-30% більше, ніж у звичайному.
  • Грецький йогурт. Продукт із густою консистенцією, що містить мінімальну кількість вуглеводів. Їм можна заправляти салати та готувати безліч різних страв.
  • Безлактозний йогурт. Продукти на основі коров'ячого молока, з яких вилучено лактозу. Підходять для раціону людей з індивідуальною непереносимістю.

Замовити онлайн йогурт Чудо, Активія, Простоквашино, Humana та інших відомих виробників Ви можете у цьому розділі нашого каталогу. Асортимент товарів на АкваМаркет задовольнить потреби навіть найвибагливішого покупця. Натуральний та смачний йогурт оптом та в роздріб, оперативна доставка з Києва до регіонів, ціни від виробника, гарантія якості.