Маринована риба - купити Готова риба у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Маринована риба у Харкові


Маринування – один із найпоширеніших способів приготування риби. Як відомо, риба відноситься до швидкопсувних продуктів. Її неможливо довго зберігати, не піддаючи термічній обробці. Тому рибу маринують з додаванням оцту, прянощів та солі. Примітно, що маринад є універсальним і підходить практично для всіх видів риб. Найсмачніше виходить скумбрія, товстолобик, оселедець у маслі. Крім цього, у продажу можна знайти й інші сорти риби, включаючи лосося, плотву, анчоуси, судак.

Риба маринована сама по собі є смачною закускою. Але, крім цього, з нею готують і різноманітні страви: салати, закуски, паштети, намазки і навіть начинку для пирогів. Готують мариновану рибу двома способами. Гаряче маринування передбачає попередню обробку сировини. Тушку спочатку відварюють, коптять або смажать, додаючи під час приготування гарячий маринад. Холодне маринування є витримкою сировини в спеціальному розсолі, температура якого не перевищує 20 градусів. Спеції та прянощі додають індивідуально з урахуванням різновиду продукту, тим самим покращуючи смакові якості та аромат. Готують продукт цілими тушками, так і розрізають на шматочки. Маринована червона риба Norven продається у вигляді тонких слайсів, вже готової нарізки, з якої зручно готувати бутерброди.

Маринована риба та її властивості

Будь-яка риба – це джерело корисних речовин, необхідні організму людини. навіть після маринування основний продукт зберігає необхідні корисні компоненти: жири, білки, вітаміни та мінерали. Поряд з м'ясом риба є обов'язковим продуктом для раціону людини. Вона повинна бути присутня на столі і поєднуватися з іншими продуктами харчування. Калорійність, корисні властивості та смак риби залежить від її різновиду, оскільки кожен вид має не тільки унікальні споживчі якості, але й свій індивідуальний вітамінно-мінеральний склад. Розглянемо лише найпопулярніші види маринованої риби та її особливості:

  • Оселедець з запашними травами чи в олії. Оселедець - одна з найбільш жирних риб, в якій містяться незамінні жирні кислоти. При цьому у продукті практично немає вуглеводів. Калорійність залежить безпосередньо від сорту риби, але в середньому енергетична цінність складає близько 240 ккал на 100 г без урахування калорійності маринаду. Оселедець з цибулею корисний для імунітету, він зміцнює серце і судини. Риба є рекордсменом за вмістом вітаміну D, який буде необхідний для коректного функціонування нирок, і навіть для зростання кісток. Крім того, оселедець позитивно впливає на роботу головного мозку, покращує зір, забезпечує організм необхідною кількістю легкозасвоюваного білка. Тому намагайтеся частіше вживати філе матіаса в олії Санта Бремор або інші види маринованого оселедця.
  • Маринований товстолобик. Це риба, яка відноситься до категорії дієтичних завдяки своїй помірній калорійності та легкій засвоюваності. У товстолобика є багато корисних властивостей. Він зміцнює нервову систему, бореться з дратівливістю, безсонням, наслідками перевтоми чи стресу. Також риба дбає про здоров'я судин, запобігаючи ризику появи інсульту. Товстолобик нормалізує тиск, знижує рівень цукру в крові, покращує якість нігтів та волосся, зміцнює імунітет.
  • Скумбрія в олії. Систематичне вживання скумбрії допомагає запобігти захворюванням серцево-судинної системи, атеросклерозу, випаданню волосся або погіршенню стану шкіри. Низька калорійність (190 ккал) та висока поживна цінність роблять скумбрію незамінною складовою спортивного харчування. Крім того, риба сприяє покращенню мозкового кровообігу та пам'яті.

Що готують із маринованої риби

Є безліч страв, у складі яких є маринована риба. Найпоширеніший рецепт – це оселедець під шубою, який українці звикли готувати на святковий стіл. Також із маринованої риби виходить смачний фаршмак, оригінальний тартар, пікантний суп. Ну а рецептів салатів із додаванням солоної риби є неймовірна кількість.

Магазин АкваМаркет рекомендує Вам запасатися маринованою рибою про запас, так як вона зберігається добре і завжди виручить, якщо немає часу готувати повноцінну рибну страву. Солоний оселедець, лосось, горбуша, скумбрія у вигляді філе, цілої тушки, шматочків або слайсів. Високоякісні рибні консерви Veladis, Flagman, Санта Бремор, які можна купити з доставкою по Києву та Україні. Бездоганний смак, тільки натуральний та безпечний склад, відмінна якість. Замовляйте мариновану рибу онлайн, адже наш магазин працює цілодобово, без вихідних та перерв навіть в умовах суворого карантину.