Callebaut, Belgian Chocolate, 54,5%, 400 г, Каллебаут, Бельгійський чорний шоколад, дропси
Шоколадні краплі Barry Callebaut (Баррі Калебаут) – справжня знахідка для професійних кондитерів та любителів. Це термостабільні дропси вітчизняного виробництва. Зроблені вони з натурального бельгійського шоколаду без добавок. Їх використовують під час створення оригінальних десертів. Шоколадні краплі можна додати прямо в тісто, щоб отримати бісквіт з начинкою.
Дропси Баррі Калебаут можна випікати всередині маффинов, кексів, тістечок при температурі 200 ° C. Вони не плавляться, а залишаються хрусткими, створюючи незвичайний ефект! Крапельки досить дрібні, тому добре розподіляються всередині ласощі і стануть відмінним наповнювачем.
Можна використовувати дропси замість декору – завдяки прикрасі десерти будуть виглядати оригінальніше і в рази смачніше.
ХАРАКТЕРИСТИКИ CALLEBAUT, BELGIAN CHOCOLATE, 54,5%, 400 Г, КАЛЛЕБАУТ, БЕЛЬГІЙСЬКИЙ ЧОРНИЙ ШОКОЛАД, ДРОПСИ | |
---|---|
Вага, г | 400 |
Тип | Шоколад |
Бренд | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки