Еко, 20 г, Кориця мелена- дуже потрібна пряність на будь-якій кухні. Кориця являє собою висушену кору гілок коричневих дерев.
Спектр використання кориці в кулінарії просто величезний. Цю класичну пряність використовують до м'яса, десертів, каш і фруктових страв. Кориця підкреслює смак кави, а також її використовують для виготовлення лікерів, пуншей, домашніх напоїв.
Аромат кориці активно використовується в парфумерії: в різних гелях для душу, туалетних водах і т.п.
Кориця корисна для здоров'я, оскільки володіє антиоксидантами і антимікробними властивостями.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ЕКО, 20 Г, КОРИЦЯ МЕЛЕНА | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Кориця |
Вага, г | 20 |
Тип | Приправа |
Бренд | Еко |
Країна виробник | Україна |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки