ViO Х903- TЕ Black, Кулер для води настільний, з електронним охолодженням - купити Настільні кулери у Харкові, доставка води АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
Артикул: 63934 0,0

ViO Х903- TЕ Black, Кулер для води настільний, з електронним охолодженням

Тимчасово відсутній

Кулер для води - незамінна річ в повсякденному житті, яку можна зустріти в офісах, спортивних і торговельних центрах, клініках, салонах краси або навчальних закладах. Погодьтеся, дуже зручно мати практичний і сучасний девайс з роздачі питної води, необхідної температури. Кулери для води бувають двох основних видів: підлогові і настільні. Останні повноцінно замінюють електричний чайник і дуже популярні як в невеликих офісах, так і для домашнього використання.

Настільний кулер для води ViO Х903-TЕ Black - це сучасне обладнання, яке відрізняється практичністю і стильним дизайном в класичному чорному кольорі. Кулер має компактні розміри, завдяки чому легко поміщається на стільницях або підвіконні. Кулер для води ВіО Х903 має електронний тип охолодження і працює як на нагрів, так і на охолодження бутильованої води. Температурний діапазон гарячої води кулера ViO Х903-TЕ становить 90-95° С, чого цілком достатньо для заварювання ароматного чаю або кави, при цьому вода не кипить і не втрачає свої корисні властивості. Температура холодної води становить 10-15° С і є абсолютною знахідкою в спекотну літню пору. Подача води необхідної температури здійснюється за допомогою кнопок-клавіш з колірними індикаторами, а для підтримки чистоти є каплезбірник, який буде збирати переливи і тримати поверхню сухою.

Настільний кулер ViO Х903-TЕ Black - це джерело чистої питної води, необхідної температури, який стане прикрасою будь-якого інтер'єру.

Важливо: Щоб кулер служив довго, а якість води було незмінно високою, рекомендуємо проводити планову санобробку не менше, ніж 1 раз кожні півроку.

Звертаємо Вашу увагу, що 2 бутлі води у подарунок Ви отримуєте за умови наявності або купівлі оборотної тари.

Під подарунком мається на увазі придбання 1 бутля води за 1 грн.

ХАРАКТЕРИСТИКИ VIO Х903- TЕ BLACK, КУЛЕР ДЛЯ ВОДИ НАСТІЛЬНИЙ, З ЕЛЕКТРОННИМ ОХОЛОДЖЕННЯМ
Упаковка Картон
Вид Настільний
Кількість 1
Тип Кулер
Бренд ViO
Колір Чорний
Тип охолодження Електронне охолодження
Тип натиску крана Нажим кнопкою
Країна виробник Китай
Матеріал Пластик
Тип продажу Поштучно
Класифікація Обладнання
Підігрів води Так
Гарантія 12 міс
Доставка Cьогодні
Оплата товару
Оплата картою на сайті або в мобільному додатку в момент оформлення замовлення. Безготівковий розрахунок згідно виставленого рахунку (тільки для юридичних осіб). Готівкою кур'єру під час отримання товару на підставі товарного чека.
Доставка товару
Доставка Нова Пошта Доставка Курьером
Відгуки (0)

Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки
Рекомендовані продукти
Товар відключений
Артикул: 43696
Товар відключений
Артикул: 26984
Товар відключений
Артикул: 26987
Товар відключений
Артикул: 26992
Товар відключений
Артикул: 26990
Товар відключений
Артикул: 26991
Товар відключений
Артикул: 26985
Товар відключений
Артикул: 26986
Товар відключений
Артикул: 0804
Товар відключений
Артикул: 0802