Katrin Plus, Katrin Plus Industrial Towel XL2, 1 рул. 1500 аркушів, Протиральний матеріал паперовий, 2-х шаровий, 38х26 см - купити Папір для протирання, хорека у Харкові, доставка води АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
Артикул: 57012 0,0

Katrin Plus, Katrin Plus Industrial Towel XL2, 1 рул. 1500 аркушів, Протиральний матеріал паперовий, 2-х шаровий, 38х26 см

Тимчасово відсутній

Двошаровий папір для протирання білого кольору "Katrin Plus" (Катрін Плюс) - це гігієнічний та дуже бюджетний спосіб підтримувати в чистоті та порядку будь-яку оселю чи робоче місце.

Він миттєво та ефективно впитує зайву вологу (і навіть в'язкі рідини), запобігає її негативному впливу на елементи та деталі інтер'єру та інші предмети.

Висока щільність, зручний формат рулону зі спеціальними пунктирними лініями для швидкого та легкого відривання, а також висока екологічність роблять цей паперовий матеріал для протирання популярним і максимально комфортним у використанні.

До переваг паперу для протирання від ТМ "Катрін" слід віднести легкість в утилізації та можливість контакту з харчовими продуктами, приготованою їжею.

В 1 рулоні - 1500 листів

ХАРАКТЕРИСТИКИ KATRIN PLUS, KATRIN PLUS INDUSTRIAL TOWEL XL2, 1 РУЛ. 1500 АРКУШІВ, ПРОТИРАЛЬНИЙ МАТЕРІАЛ ПАПЕРОВИЙ, 2-Х ШАРОВИЙ, 38Х26 СМ
Упаковка М`яка упаковка
Вид Для протирання
Кількість 1
Тип Папір
Бренд KATRIN
Кількість рулонів 1
Кількість шарів 2
Колір Білий
Країна виробник Фінляндія
Класифікація Для дома и офиса
Доставка Cьогодні
Оплата товару
Оплата картою на сайті або в мобільному додатку в момент оформлення замовлення. Безготівковий розрахунок згідно виставленого рахунку (тільки для юридичних осіб). Готівкою кур'єру під час отримання товару на підставі товарного чека.
Доставка товару
Доставка Нова Пошта Доставка Курьером
Відгуки (0)

Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки
Рекомендовані продукти
Товар відключений
Артикул:
Товар відключений
Артикул: off18800
Товар відключений
Артикул: off18801
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: 91726
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: off7382